به گزارش سرویس اقتصادی عصرپرس، سپهر برزی مهر مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری صنعت برق و انرژی در رویداد «تجاری سازی نتایج تحقیقات صنعت برق و انرژی»، با تاکید براینکه زیست بوم فناوری نیرو در حال شکل گیری است و در راستای حمایت از طرح های فناورانه در حال فعالیت است، گفت: با همکاری وزارت نیرو و توانیر ظرفیت خوبی برای حمایت از دانش بنیان ها و طرح های فناور در حال پیگیری است.
وی گفت: صندوق برق و انرژی ماموریت خود را برای تجاری سازی محصولات آغاز کرده و انواع ظرفیت های مالی را می توان. فراهم کند.
برزی مهر گفت: در حوزه سرمایه گذاری طرح به عنوان سرمایه گذار در کنار فناور برای ورود به بازار همراهی می شود و طرح های پر ریسک را حمایت کرده تا فناور با ریسک کمتری اقدام کند.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری صنعت برق و انرژی با بیان اینکه اگر طرحی منتج از پژوهش آماده پژوهش باشد انواع تسهیلات نمونه سازی،سرمایه در گردش و همکاری در ارزیابی های فنی و اقتصادی صندوق به این شرکت هاپرداخت و اطمینان سازی را به طرح خواهیم داد.
وی ادامه داد: صندوق در حال حاضر در چند طرح ورود پیدا کرده و به مرحله تولید رسیده اند و در ادامه نیز هر طرحی که اهمیت آن محرز شود در اولویت حمایتی قرار گرفته و در بازده ۳ تا ۵ سال حمایت فناور صورت می گیرد البته سقف طرح های دانش بنیان ۵ میلیارد است.
عباس بحری معاون فناوری پژوهشگاه نیرو در ادامه ، گفت: شرایط کنونی کشور در صنعت برق تولیدات داخلی حضور خوبی دارند اما جا دارد در تخصصی سازی وارد شده و از طریق دادن کمک و صندوق و پشتیبانی برای تجاری سازی و تولید انبوه باید گام های بیشتری برداریم.
معاون فناوری پژوهشگاه نیروی در ادامه، گفت: صنعت برق در واقعه یک صنعت ذاتا دانش بنیان و فناور محور است و شرکت های تابع وزارت نیرو به فراخور آن اقدام به انجام تحقیقات می کنند.
وی افزود: تعدادی از این تحقیقات تبدیل به محصولات نواورانه و فناورانه می شوند و بعضی مواقع در ابتدا کار متوقف می شوند اما ما براینکه این محصولات اثر بخشی حداکثری را داشته باشد اقدام به برگزاری رویداد تجاری سازی کرده تا با همفکری و همراهی شرکت ها بهترین اقدام مناسب با محصولات آنها انجام شود .
بحری گفت: شرکت های که امکان تولید انبوه و متقاضی این محصولات هستند در این رویدا حضور یافته و مکانی برای ارتباط مستقیم آن ها و مسیولین این حوزه ایجاد شده و با ارایه طرح ها امکان سرمایه گذاری و ایجاد طرح صورت می گیرد.
به گزارش عصرپرس،به همرسانی عرضهکنندگان و متقاضیان فناوریهای صنعت برق، فراهم نمودن زمینههای تجاریسازی شرکتهای صنعت برق، حمایت از تولید صنعتی و تجاریسازی محصولات فناورانه منتج از تحقیقات صنعت برق، جلب مشارکت سرمایهگذاران جهت تامین مالی موردنیاز تجاریسازی محصولات فناورانه منتج از تحقیقات صنعت برق، از جمله اهداف برگزاری این رویداد است.
شایان ذکر است،این رویداد با هدف آشنایی صاحبان صنایع، سازندگان، فناوران، سرمایهگذاران و شتاب دهندهها با توانمندیهای تحقیقاتی و فناوریها و محصولات پژوهشی برگزار میشود و طی آن، ۳۰ محصول منتج از تحقیقات پژوهشگاه نیرو و شرکتهای زیرمجموعه شرکت توانیر جهت تجاریسازی و سرمایهگذاری به شرکتهای توانمند، فناوران و سرمایهگذاران ارایه میشود.
ارایه تسهیلات مالی اختصاصی حمایت از تجاریسازی محصولات فناورانه رویداد از طریق صندوق پژوهش و فناوری صنعت برق انرژی خواهد بود و پژوهشگاه نیرو نیز در جهت تسهیل سازی و ایجاد اطمینان برای سرمایه گذاران، تمهیدات مناسب و بازارسازی محصولات را فراهم میکند.
خبرنگار، پروین مرادی