اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
کد خبر: ۳۲۸۶
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - 06 June 2017
عضو کمیسیون برنامه،بودجه مجلس

رفتن اقتصاد به طبقه منفی با بکارگیری مدیران آسانسوری

عضو کمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت:تیم اقتصادی دولت دوازدهم به نحوی انتخاب شود که در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی کار کنند.
رفتن اقتصاد به طبقه منفی با بکارگیری مدیران آسانسوری
سرویس اقتصادی عصرپرس: حسینعلی حاجی دلیگانی  با تاکید بر لزوم بکارگیری مدیران با تجربه در اقتصاد کشور گفت:مدیران نقش مهمی در توسعه اقتصاد کشور دارند و اگر نحوه بکارگیری مدیران براساس طی نموده شدن مراتب علمی و تجربی در سازمان ها باشد زمینه توسعه کشور فراهم می شود.

به گزارش خانه ملت، نماینده مردم ،میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد:بکارگیری مدیرانی که اصطلاحا به مدیران آسانسوری مشهورند، باعث می شود دیگران این مدیران را مدیریت کنند و برایشان تصمیم گیری کنند.

این نماینده مردم در مجلس دهم افزود: می توان عنوان کرد که یک مدیر، باید چکیده کار و تخصص در یک موضوع باشد و اینگونه نباشد که بطور مثال شخصی اقتصاددان نیست اما خود را اقتصاددان معرفی می کند.

حاجی دلیگانی ادامه داد:در دولت دوازدهم باید از مدیران با تجربه و علمی استفاده شود و نباید فراموش کرد در مسائل مدیریتی فرصتی برای آزمون و خطا نیست.

وی تصریح کرد:حتی شخصی که تجربه نمایندگی مجلس را داشته است نمی تواند مدیری در سطوح بالا باشد، مگر اینکه از تجربه اجرایی نیز برخوردار باشد؛ بنابراین باید مدیران و وزرایی انتخاب شوند که اصطلاحا از راه پله کارشناسی و با کسب تجربه به این مقام دست یابند و آسانسوری نباشند.

حاجی دلیگانی افزود:بکارگیری مدیران کارآمد و با تجربه و باتخصص می تواند در رفع مشکلات اقتصادی موثر باشد بنابراین نباید در انتخاب مدیران اشتباه کرد.

وی گفت:به آقای روحانی توصیه می شود که به این نکته توجه کند که فارغ از سهم بندی هایی که ممکن است برخی از جریانات از ایشان بخواهند،مردم  ایشان را به عنوان پاسخگوی مطالباتشان می شناسند

عضو کمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی افزود: بنابراین باید رئیس جمهور مستقل تصمیم بگیرد و تیم اقتصادی دولت دوازدهم را به نحوی انتخاب کند که در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی کار کنند.