اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
کد خبر: ۲۹۳۷
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۹ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 30 April 2017

صادرات محوری اولویت اصلی سازمان ملی استاندارد است

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: صادرات محوری و توجه به استانداردهای پذیرفته شده کشورهای مقصد، اولویت اصلی سازمان استاندارد در حوزه تولید محصولات لبنی است.
صادرات محوری اولویت اصلی سازمان ملی استاندارد است

سرویس اقتصادی عصرپرس: نیره پیروزبخت رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در حاشیه بازدید از شرکت پگاه گلستان گفت: گلستان ظرفیت های فراوانی در تولید محصولات لبنی دارد که افزایش کیفیت محصولات و تولید با استانداردهای پذیرفته شده کشورهای دیگر باید به اولویت این صنایع تبدیل شود. 

به گزارش ایرنا، وی بیان کرد: استانداردهای ارائه شده سازمان ملی استاندارد به کارخانه ها، جزو بالاترین درجه های تولید محصولات با کیفیت است که توجه به آنها می تواند منجر به جذب مشتریان خارجی و صادرات بیشتر تولیدات شود. 

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران افزود: رونق گرفتن صادرات کالاهای صنایع داخلی منجر به تولید بیشتر و در نتیجه نیازمندی به استفاده از نیروی کار جدید و توسعه اشتغال می شود که لازم است توجه به آن به دلیل نتایجی چون کاهش آمار بیکاری مورد توجه صاحبان کارخانه های لبنی قرار گیرد. 

پیروز بخت ادامه داد: نظارت های مستمری که توسط کارشناسان استاندارد انجام می شود به معنای نظارت پلیسی نیست بلکه هدف اصلی ارائه مشاوره های لازم برای ارتقای کیفیت محصولات است. 

شرکت شیر پاستوریزه پگاه گلستان از سال 64 به عنوان کارخانه شیر منطقه ای گرگان با ظرفیت اسمی 350 تن در روز آغاز بکار کرد و هم اینک انواع فرآورده های لبنی، محصولات سنتی، ساده و طعم دار در این کارخانه تولید می شود./
صادرات محوری اولویت اصلی سازمان ملی استاندارد است