به گزارش خبرنگار سرویس اقتصادی عصرپرس، علیاکبر کاظمی در بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی صنعت برق ایران که در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد، با بیان اینکه انرژی ارزشمندترین سرمایه و زیربنای تمدن نوین بشری و میراث ما برای نسلهای آینده به شمار میرود، اظهار کرد: استفاده بهینه و پایدار از این نعمت الهی، مستلزم شناخت کامل منابع انرژی، بهرهبرداری بهینه و حفظ آن برای نسلهای آینده است. راهحلهایی که در گذشته غیرممکن و یا پرهزینه به نظر میرسیدند، امروزه به لحاظ فنی و اقتصادی قابل دستیابی هستند.
وی اضافه کرد: بهکارگیری ظرفیتهای جدید ایجاد شده از منابع انرژیهای تجدید شونده، سیستمهای نوین مدیریتی، فناوریهای پیشرفته و بهبود بهرهوری میتوانند به شکوفایی اقتصادی کشور و صنعت برق کمک کنند که این امر مستلزم همکاری و تعامل فراگیر در توسعه بکارگیری دانش و فناوریهاست.
وی با اشاره به هدف از برگزاری نمایشگاه صنعت برق ایران خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این نمایشگاه معرفی نوآوریها، توانمندیها و ظرفیتهای تولید داخلی، حمایت از شرکتهای دانش بنیان در جهت پاسخگویی به نیازهای آتی و تامین انرژی مطمئن نه تنها برای نسلهای کنونی بلکه برای نسلهای آینده است.
برگزاری نمایشگاه صنعت برق فرصتی ارزشمندی جهت نمایش آخرین تحولات این صنعت است
کاظمی افزود: برگزاری نمایشگاهها در جایگاه صنایع زیربنایی بسیار مفید و موثر خواهد بود، قطعا معرفی توانمندیهای شرکتهای حاضر در بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی صنعت برق فرصت بسیار ارزشمندی جهت آشنایی و نمایش آخرین تحولات و رخدادهای این صنعت در سطح ملی و بینالمللی و همچنین زمینه بهرهگیری از فناوریهای نوین را مهیا میسازد.
مدیرکل روابط عمومی وزارت نیرو با اشاره به اینکه برگزاری نمایشگاه صنعت برق با حضور ۲۸۴ شرکت داخلی و خارجی در مساحتی به وسعت ۴۰ هزار متر مربع در قالب ۱۱ سالن، آوردگاهی از دانش تجربه و توانمندی به شمار میآید، گفت: توسعه شناخت و تسهیل تبادل دانش و تجربه برای اقشار مختلف مرتبط با صنعت برق اعم از تصمیمسازان و تصمیمگیران تولیدکنندگان دانشگاهیان و دیگر آحاد جامعه از هدفهای اصلی برگزاری این نمایشگاه به شمار میرود.
رشد ۴۵ درصدی حضور شرکتهای داخلی و خارجی در نمایشگاه صنعت برق
کاطمی ادامه داد: نمایشگاه بیست و یکم که با رشد ۴۵ درصدی حضور شرکتهای داخلی و خارجی نسبت به سال گذشته مواجه است حاکی از نشاط امید و پویایی این صنعت خواهد بود و موجب همافزایی و توسعه رونق کسب و کار در بخشهای داخلی و توسعه صادرات است.
وی اظهار امیدواری کرد: این نمایشگاه عرصه مناسبی برای تبادل تجربیات و انتقال تکنولوژی بوده و امیدواریم برگزاری این نمایشگاه بیش از پیش توانمندی و دستاوردهای کشور در عرصه و توسعه تجارت و صادرات محصولات و خدمات آن به بازارهای جهانی باشد.
کاظمی تصریح کرد: با توجه به اهمیت جایگاه و نقش اطلاع رسانی و آگاهی بخشی، حضور گسترده خبرگزاریها، نشریات تخصصی و صاحبان رسانه و برگزاری کارگاههای تخصصی در حاشیه نمایشگاه بخش دیگری از دستاوردهای بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت برق ایران بوده که با ارائه تصویری واقع گرایانه تعالی و رشد این صنعت را هموارتر میکند.
وی گفت: تلاش ما این است که برگزاری این رویداد بزرگ با مشارکت کلیه دست اندرکاران این صنعت و تلاش همه ذینفعان دولتی و خصوصی گامی رو به جلو در راستای اعتلا و انعکاس هرچه بیشتر توانمندیهای این صنعت در ایران و جهان باشد.
رئیس ستاد برگزاری نمایشگاههای صنعت آب و برق، گفت: نمایشگاه بیست و یکم بهرغم شرایط حاکم ناشی از ویروس کرونا و با مشارکت گسترده بخشهای دولتی و خصوصی، سازمانها و مراکز مرتبط با حوزه انرژی، دانشگاهها و موسسات علمی و تحقیقاتی، شرکتهای توانمند داخلی و خارجی حاکی از آن است که این نمایشگاه به عنوان یک رویداد مهم و کلیدی مورد پذیرش مخاطبان داخلی و خارجی، مدیران، کارشناسان، متخصصان، اساتید و دانشجویان، مراکز علمی و تحقیقاتی قرار گرفته است.