به گزارش عصرپرس از بنیاد شهید و امور ایثارگران، سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی روز یکشنبه ۴ مهرماه در نخستین اجلاسیه سراسری ۳۰۰۰ راوی پیامآوران ایثار که بهصورت وبینار همزمان با سراسر کشور در سالن خلیج فارس موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، ضمن قرائت پیام مقام معظم رهبری به مناسبت برگزاری این اجلاسیه و تجلیل از پیامآوران ایثار گفت: فرهنگ دفاع مقدس برگرفته از حماسه امام حسین(ع) است و همه رزمندگان ما در سالهای دفاع مقدس در این مسیر گام برداشتند.
معاون رئیسجمهور با اشاره به اهمیت نقش روایتگری برای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، ادامه داد: راویان و پیامآوران ایثار روایت خودشان را مطرح نمیکنند بلکه این راویان از دیگران که در عرصه ایثار و شهادت درخشیدند نام میبرند و باعث رشد مکتب فکری و اعتقادات میشوند.
وی با اشاره به نقش حضرت زینب (س) و امام سجاد (ع) برای زنده نگهداشتن پیام عاشورا، خاطرنشان کرد: امام (ره) فرمودند که این محرم و صفر است که اسلام را زنده نگهداشته است، برای همین روایتگری نقش مهمی دارد که باعث توسعه فرهنگ ایثار و شهادت میشود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: امروز به برکت روایتگری تاریخی در ماههای محرم و صفر فرهنگ ایثار و شهادت توسعه یافت و این فرهنگ جهانی شده است و در همین حماسه پیادهروی اربعین بسیاری از انسانها در مکتب امام حسین (ع) گام برداشتند.
قاضیزاده هاشمی تصریح کرد: دشمنان تلاش کردند که جوانان و نسلهای آینده حماسه سالهای دفاع مقدس را فراموش کنند اما برگزاری اردوهای راهیان نور در توسعه فرهنگ ایثار و شهادت نقش مهمی داشت.
معاون رئیسجمهور با بیان اینکه باید به دنیا نشان داد مکتب امام حسین (ع) انسانساز است، خاطرنشان کرد: ما در همه عرصههای صنعت و علم و فناوری با سایر کشورها رقابت میکنیم و شاید کشورهای دیگر در زمینه اقتصادی و علمی پیشرفتهایی داشته باشند، اما مکتب ما تنها مکتبی است که انسانساز است و امثال شهید سردار حاج قاسم سلیمانی را تربیت کرده است.
متن پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به اجلاسیه سراسری «سه هزار راوی پیامآوران ایثار» که توسط رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران قرائت شد به این شرح است:
بسمالله الرحمن الرحیم
ایثارگران، یادگارانِ دورانهای جهاد سخت و آموزگارانِ عملِ مخلصانهاند. تبیین وقایع آن دورانهای پرافتخار از زبان آنان را باید مغتنم شمرد و روایتِ صادق ایشان را به گوشها و دلهای مشتاق سپرد. اینجانب از جامعهی راویان ایثارگر تشکر میکنم و توفیقات آنان را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
در ادامه این همایش سردار یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دوران دفاع مقدس و گرامیداشت ایام اربعین حسینی (ع) گفت: بسیاری از پیامآوران ایثار از خانواده شهدا هستند و در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تلاش میکنند.
وی با اشاره به نقش راویان پیامآوران ایثار برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: گزارشگری برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با گزارشگری برای توریستها متفاوت است. باید محتوای گزارش حاوی معرفت، بیان حقایق و ارزشهای دفاع مقدس باشد چراکه زنده نگهداشتن یاد شهدا بسیار ارزشمند است.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه ۳ هزار راوی پیامآوران ایثار در کشور برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت آموزش دیدهاند، خاطرنشان کرد: ۱۹ هزار گلزار شهدا در کشور وجود دارد همچنین مدارس و دانشگاهها بستری هستند که میتوان از وجود پیامآوران ایثار در آنها بهرهمند شد.
سلیمانی گفت: امروز جلوه معنوی ایثارگرانه مردم در امتداد شهدا وجود دارد و تبلور آن همانند شهید علی لندی نوجوان ۱۵ ساله ایذهای وجود دارد. این پدیده نشان میدهد نوجوانان امروز ما مثل نسل شهید فهمیده هستند و در غیرت و فداکاری میراثدار فرهنگ ایثار و شهادت هستند.
همچنین سردار بهمن کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در این اجلاسیه اظهار داشت: در حوزه راهیان نور و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت آمادگی هرگونه همکاری با بنیاد شهید و امور ایثارگران را داریم.
وی افزود: مقام معظم رهبری همواره تأکید دارند، نگذارید جنگ فراموش شود و از تحریف آن جلوگیری کنید. راویان ایثار در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری قدم بر میدارند که بسیار ارزشمند است.
در این مراسم از کتاب «روزگار بیتکرار» مجموعه خاطرات راویان پیامآوران ایثار استانها رونمایی و نمایشگاه موکب مجازی اربعین به همت تشکلهای شاهد و ایثارگر افتتاح شد.
خاطرهگویی توسط سه نفر از راویان، اجرای کلیپ و اجرای قطعه هنری توسط خواننده آیینی امید معنوی بخش دیگری از برنامههای این اجلاسیه بود.
در پایان این مراسم از جمعی از راویان برتر پیامآوران ایثار محمدحسن حمزه، سید جعفر دعوتی، فاطمه حمیدیفر، محسن فلاح، سیداسماعیل سید حسینپور و اساتید دوره حاجحسین یکتا، امیر دربندی، حاجعلی فضلی، دکتر علی فروزفر، حجتالاسلام دیانی و حجتالاسلام صادقی با حضور دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی، معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اهدای لوح تقدیر و تندیس تقدیر و تجلیل به عمل آمد.