به گزارش سرویس اقتصادی عصرپرس از پاون،سهراب بهرامی با اعلام این خبر افزود: مدیریت مصرف و صرفهجویی در مصرف آب شرب در فصل تابستان از الزامات اجتنابناپذیر خانوادهها در جهت جلوگیری از هدررفت آب این ماده بیبدیل و غیر قابل جایگزین است.
وی ادامه داد:
با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم رعایت بهداشت فردی بخصوص شستشوی مکرر دستها به
خودی خود مصرف آب را امسال در مقایسه با سالهای گذشته بالا برده که نیاز است خانوادههای
محترم آموزشهای لازم را به فرزندان خود در مورد بستن شیرآلات در هنگام استفاده از
مایع دستشویی بدهند.
بهرامی با اشاره
به مشقتهای فراوان تولید، گندزدایی و توزیع آب شرب از مشترکان روستایی درخواست کرد
ضمن رعایت نهایت صرفهجویی در مصرف آب، از استفاده آب آشامیدنی برای ساخت و ساز، باغداری
و استفاده از آب شرب جهت مصارف غیر شرب خودداری کنند.
وی با یادآوری
اینکه کلید مدیریت مصرف آب در خانوادهها بیشتر در دست خانمهاست، اظهار کرد: خانمهای
خانهدار را به بازخوانی راههای صرفهجویی در مصرف آب آشامیدنی برای خود و اعضای خانواده
دعوت کرد.
سرپرست شرکت آب
و فاضلاب روستایی استان چهارمحال و بختیاری با اعلام افزایش بیش از 30 درصدی مصرف آب
آشامیدنی در روستاها در مقایسه با سال گذشته یادآوری کرد: اگر مردم عزیز و با فرهنگ
استان صرفهجویی نکنند، امکان جیرهبندی وجود دارد.
شرکت آب و فاضلاب روستایی استان چهارمحال و بختیاری روزانه 95 میلیون لیتر معادل 95 هزار مترمکعب آب آشامیدنی تولید میکند که پس از گندزدایی و ذخیرهسازی در بین مشترکان روستایی استان توزیع میشود؛ با این حساب مصرف روزانه هر نفر 290 لیتر است، در صورتی که سرانه مصرف آب در شبانه روز بر اساس آئیننامهها و استانداردها 130 لیتر در شبانهروز عنوان شده است.