اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
کد خبر: ۱۷۳۲۵
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - 23 March 2020

نیروی زمینی ارتش مجتمع بیمارستانی ۲ هزار تخت خوابی برپا می‌کند

رییس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش، طی دستوری به فرمانده نیروی زمینی ارتش ابلاغ کرد؛ متعاقب فرمان ستاد کل نیرو‌های مسلح، با استفاده از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های این نیرو یک نقطه مناسب را در شهر تهران انتخاب و یک مجتمع بیمارستانی و نقاهتگاه ۲ هزار تخت خوابی را ظرف ۴۸ ساعت، برپا کند.
نیروی زمینی ارتش مجتمع بیمارستانی ۲ هزار تخت خوابی برپا می‌کند
به گزارش عصرپرس به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ کننده و فرمانده قرارگاه پدافند زیستی ارتش صبح دوشنبه در نشست خبری به بیان جزئیاتی از اقدامات ارتش در خصوص پیشگیری و مقابله با بیماری ویروس کرونا در کشور پرداخت و گفت:  ماموریت ارتش دفاع از تمامیت ارضی، انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و ارتش موظف است در همه وضعیت‌های مختلف این ماموریت عظیم را به نحو اعظم انجام دهد.

 وی با تاکید بر اینکه حفظ و ارتقای توان رزم برای انجام ماموریت اصلی ارتش همواره در دستور کار است، افزود: ارتش باید بتواند سلامت کارکنان خود را برای حفظ توان رزم خود حفظ کند؛ به لطف خدا و با همت سامانه بهداشت و درمان نیرو‌های مسلح از این موضوع تا کنون کمترین آسیب را داشتیم و توانسته‌ایم توان رزمی خود را حفظ کنیم.

 معاون هماهنگ کننده ارتش خاطر نشان کرد: منابع نیروی انسانی باید همواره آماده باشد تا بتواند استمرار تامین این نیرو‌ها را انجام دهد؛ در این راستا مراکز آموزشی ارتش، مستمر درحال  جذب نیروی انسانی هستند و امروز حتی با آموزش‌های مجازی کار را به گونه‌ای پیش می‌بریم که هر زمان که لازم باشد نیروی جدید جذب کنیم.

 فرمانده قرارگاه پدافند زیستی ارتش، با اشاره به اقدامات مردم یاری ارتش به بیان اقدامات انجام شده در ارتش در زمینه پیشگیری و مقابله با کرونا در کشور پرداخت و گفت: ارتش با توجه به برخورداری از علم و دانش مربوط به بهداشت و درمان، در بهمن ماه ۹۸ متوجه شیوع ویروس کرونا در کشور چین شده بود و پیش بینی‌هایی درباره سرایت این بیماری انجام دادیم تا اینکه ستاد مقابله با کرونا در وزارت بهداشت تشکیل و ستاد کل در ادامه آن قرارگاه زیستی خود را شکل داد و سازمان‌های تابعه نیروی‌های مسلح نیز هرکدام این ستاد را شکل دادند.

 وی ادامه داد: در نخستین جلسه با وزیر بهداشت اعلام کردیم که می‌توانیم در ابعاد مختلف به ستاد ملی کرونا کمک کنیم؛ تامین نیروی انسانی، تخصیص تخت‌های بیمارستانی و رفع آلودگی معابر شهری از جمله اقداماتی بود که ارتش برای همکاری اعلام آمادگی کرد. همچنین در این جلسه اعلام شد در ارتش سامانه‌ای به عنوان جنگ‌های نوین وجود دارد که می‌توان از این ظرفیت نیز استفاده کرد؛ تا امروز نیز در زمینه‌های اعلام شده کمک‌های لازم به ستاد مقابله با کرونا ارائه شده است.

 فرمانده قرارگاه پدافند زیستی ارتش اظهار کرد: پس از فرمان فرماندهی کل قوا به رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح رزمایش مقابله با حمله احتمالی بیولوژیک در دستور کار این ستاد قرار گرفت؛ با صدور این فرمان اقداماتی که ارتش انجام داده بود با رونق مواجه شد؛ در این راستا ما کمک‌های نیرو‌های انسانی و همچنین اقدامات در سایر عرصه‌هایی را که اعلام آمادگی کرده بودیم، توسعه دادیم؛ برپایی بیمارستان‌ها سیار، برپایی ایستگاه‌های غربالگری و کنترل ورودی‌ها به شهرها، ضد عفونی کردن خودروها، افزایش ظرفیت تولید ماسک و ضدعفونی کننده از جمله اقداماتی است که پس از فرمان فرماندهی معظم کل قوا در ارتش در حال انجام است.

 امیر دریادارسیاری در ادامه گفت: امروز ۳۲ بیمارستان ارتش در سرتاسر کشور درحال ارائه خدمات زمینه کرونا است؛ دو بیمارستان سیار و صحرایی نیز در شهر قم و گیلان برپا کردیم و حدود ۱۶۰۰ تخت در بیمارستان‌های ارتش نیز به این بیماری اختصاص یافته و ۴۶۰۰ تخت دیگر نیز در استان‌های مختلف برای استراحت گاه و نقاهت‌گاه تامین شده است.

معاون هماهنگ کننده ارتش ادامه داد:استقرار ایستگاه های کنترلی در ورودی 21 استان برای معاینه، پایش و سلامت سنجی ملت شریف ایران اسلامی، برپایی بیش از 200 مرکز تشخیص و پایش سرپایی بیماران و مراجعین در محل‌ها و مناطق شهرهای مختلف کشور و کوی‌های سازمانی، مشارکت در ضدعفونی خیابان‌ها و معابر عمومی بیش از 95 شهر، پادگان‌ها و کوی ‌های سازمانی و البته حرم‌های مطهر رضوی(ع)، حضرت معصومه(س)، شاه‌چراغ(ع) و سایر بقاع متبرکه در سراسر کشور، تغییر کاربری خودروهای جنگ نوین به خودروهای رفع آلودگی، طراحی و ساخت تجهیزات مورد نیاز از جمله مخزن محموله رفع آلودگی بر روی خودروها، تولید خودروها و سامانه‌های مه‌پاش انفرادی، خودرویی و ابر سامانه‌ها از دیگر اقدامات ارتش در راستای مقابله با ویروس کرونا است.

 وی خاطر نشان کرد: موضوع رزمایش که در فرمان رهبری آمده بود در نیروی زمینی ارتش آغاز شد و امروز در ورودی شهر‌های بزرگ نظیر تبریز، رشت، کرمانشاه و اهواز تحت عنوان رزمایش در حال انجام رزمایش و ارتقای آمادگی برای مقابله با حمله‌ی احتمال هستیم. بررسی علمی و تحقیقاتی چگونگی برخورد با موضوع در آینده در دستور کار زیرمجموعه‌های علمی ارتش قرار گرفته است؛ همچنین اساسنامه‌ها و آیین نامه‌های دفاع بیولوژیکی در ارتش را به روز رسانی کردیم.

رئیس ستاد ارتش گفت: امروز هماهنگی میان کلیه سازمان‌های نیرو‌های مسلح شکل گرفته تا با هماهنگی و همکاری همدیگر در قرارگاهی که به دستور رهبری در ستاد کل شکل گرفته در حال انجام است.

 امیر دریادار سیاری اظهار کرد: در فرمان فرماندهی معظم کل قوا انجام یک رزمایش برای کسب آمادگی بیشتر برای مقابله با یک حمله احتمالی بیولوژیک پیش بینی شده بود؛ در این راستا نیرو‌های چهارگانه ارتش اقدامات مربوطه را انجام دادند؛ این رزمایش در ۲۱ استان کشور در حال اجرا است.

 وی گفت:ظرف روز‌های قبل ستاد کل در راستای اجرای فرمان فرماندهی کل قوا دستور دیگری صادر کردند؛ امروز این دستور را به فرمانده نزاجا اعلام می‌کنم که خواسته ستاد کل این است که با استفاده از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های این نیرو یک نقطه مناسب را در شهر تهران انتخاب کند و یک مجتمع بیمارستانی و نقاهت‌گاهی ۲ هزار تخت خوابی را ظرف ۴۸ ساعت آماده کند. انشاالله ۴۸ آینده این بیمارستان برپا خواهد شد. در ادامه این فرمان آمده که اگر لازم باشد، نیروی زمینی ارتش این اقدام را در سایر استان‌ها اجرا کند.