مدیرعامل شهر فرودگاهی امام(ره) خبر داد:
۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپابه گزارش سرویس اقتصادی عصرپرس از وزارت راه و شهرسازی، «سعید چلندری» با اشاره به تحریم‌های ظالمانه علیه صنعت هوانوردی تجاری کشورمان و لغو پروازهای اروپا از مبدا و مقصد اروپا اظهار داشت: به منظور پاسخ به نیازهای هموطنان و با هماهنگی‌های انجام شده با دستگاه‌های ذی‌ربط، برنامه ریزی برای پروازهای استانبول و دبی در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: از تاریخ ۲۴ مهر تا هشتم آبان در مجموع ۷۴ هزار و ۱۱۱ نفر مسافر با ۳۶۶ پرواز به مقصد یا از مبدا استانبول اعزام و پذیرش شده‌اند.

چلندری با اشاره به تعداد مسافر و پرواز انجام شده سایر مقاصد در بازه بعد از تحریم‌ها نیز گفت: در این مدتافزون بر یک‌هزار و ۱۳۰ پرواز انجام و ۱۷۱ هزار و ۱۴۸ مسافر اعزام و پذیرش شده‌اند.

فعالیت ۱۰ شرکت هواپیمایی داخلی از مبدا و به مقصد استانبول

چلندری در ادامه به تعداد شرکت‌های هواپیمایی فعال در عملیات جابه‌جایی مسافران به مقصد یا از مبدا استانبول در این مدت اشاره کرد وبیان‌داشت: در بازه زمانی بعد از تحریم فقط ۱۰ شرکت هواپیمایی ایرانی به مقصد یا از مبدا استانبول پرواز داشته‌اند و در این مدت هیچ شرکت هواپیمایی خارجی، پروازی به مقصد یا از مبدا استانبول انجام نداده است.

وی ادامه‌داد: همچنین در این بازه زمانی ۱۳ شرکت هواپیمایی ایرانی به ۳۶ مقصد غیر از استانبول پرواز و اعزام و پذیرش مسافر داشته‌اند و ۱۱ شرکت هواپیمایی خارجی به ۱۳ مقصد غیر از استانبول پرواز و اعزام و پذیرش مسافر داشته‌اند.

این مقام مسئول با محکوم کردن تحریم‌های ظالمانه علیه صنعت هوانوردی کشورمان، به ایجاد مشکلات سفر و افزایش هزینه‌های مردم شریف ایران اشاره و تصریح‌کرد: این تحریم‌ها متحمل شدن ضرر و زیان مالی و زمانی برای ایرانیان متقاضی سفر به اروپا و برعکس را در پی داشته است، به طوری که ضمن افزایش هزینه‌ها، مردم برای سفر به اروپا باید به جای انجام یک پرواز مستقیم ۲ پرواز انجام دهند.

پروازهای ترکیش از دیروز برقرار شد

رئیس هیات مدیره شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در پایان یادآور شد: ساعت ۱۱ روز پنجشنبه (10 آبان) پرواز امارات انجام شد. همچنین با مذاکرات و پیگیری‌های انجام شده شرکت هواپیمایی ترکیش از روز جمعه (11 آبان) فعالیت خود برای پروازهای ایران را آغاز کرد.