اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
به روز شده در: ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸
کد خبر: ۹۴۷۴
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۲۵ تير ۱۳۹۷ - 16 July 2018
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی عنوان کرد:
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با تاکید بر الزام شرکت‌های توزیع برای رعایت برنامه خاموشی‌ها گفت: در تلاش هستیم با هماهنگی بیشتر، برنامه احتمالی خاموشی‌ها دقیق‌تر اطلاع‌رسانی و اجرا شود.

قطعی برق در کشور ربطی به توافقنامه پاریس ندارد

به گزارش خبرنگار سرویس اقتصادی عصرپرس،  همایون حائری معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی امروز صبح (دوشنبه، 25 تیرماه)، در نشست، درباره اطلاع‌رسانی‌های صورت گرفته به مردم برای اعمال خاموشی‌ها طبق برنامه‌های اعلام شده، اظهار داشت: در این باره سعی کرده‌ایم برنامه‌های اعلام شده به‌صورت منظم و دقیق به مردم عزیزمان اطلاع‌رسانی شود و برای این موضوع نیز سخنگویی مشخص شده تا هرگونه سؤال و ابهامی با سرعت پاسخ داده شود.

وی تاکید کرد: به شرکت‌های توزیع برق سراسر کشور نیز ابلاغ شده است که برنامه احتمالی خاموشی‌ها دقیق اطلاع رسانی و اجرا شود و هر مشترکی که مشکل یا سؤالی داشت، پاسخگو باشند.

حائری در پاسخ به سوالی که چرا قطعی‌های برق بر اساس جداول اعلام شده از سوی شرکت‌های توزیع اعمال نمی‌شود، پاسخ داد: تمام سعی و تلاش ما این است که برنامه‌های احتمالی خاموشی طبق جداول انجام شود و اگر تغییراتی در جداول به‌وجود آمده باشد، دلیل آن حوادثی است که در داخل شبکه رقم خورده و از قبل پیش بینی این حوادث میسر نیست.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به اینکه کمبود آب در پشت سدها باعث شد تا ما امسال 5 هزار مگاوات توان تولید خود را از دست بدهیم، اضافه کرد: بایستی توازنی بین تولید انرژی و ذخیره سدها صورت بگیرد که این توازن نیز بستگی دارد به اینکه در پشت سدها آب لازم و مناسب موجود باشد.

وی با اشاره به تغییر ساعات اداری اداره‌ها در برخی استان‌های کشور تصریح کرد: سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی همکاری خوبی  با شرکت‌های توزیع برق داشتند و برنامه قطع سیستم‌های سرمایشی تاکنون به‌خوبی انجام شده است و در این خصوص 2 هزار مگاوات کاهش مصرف به‌وجود آمد که بایستی این کاهش همچنان با مدیریت مصرف ادامه پیدا کند.

حائری اضافه کرد: اگر مدیریت مصرف بخوبی انجام نشود، قطعاً چند سال دیگر به بحران بر خواهیم خورد و مجبور می‌شویم که فقط واردات برق داشته باشیم.

معاون وزیر نیرو از رسانه‌ها درخواست همکاری برای اشاعه مدیریت مصرف درست در جامعه کرد و اینگونه بیان داشت که اگر این همکاری پررنگ‌تر و جدی‌تر دنبال شود، حتماً فرهنگ سازی درست مصرف کردن در جامعه نهادینه خواهد شد.

وی به همکاری خوب بخش خصوصی در حوزه برق اشاره کرد و عنوان داشت: مشکلات پیش روی این بخش زحمت کش بایستی هر چه زودتر مرتفع شود و ظرفیت نصب شده نیروگاه‌های ما باید از طریق همین بخش افزایش پیدا کند.

حائری در ادامه مطلب فوق به جلسات متعدد وزارت نیرو با بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: ظرفیت جدیدی از طریق بخش خصوصی با رقم 300 مگاوات تا چند روز دیگر به مدار وارد خواهد شد و امیدواریم همچون گذشته همکاری‌های ما افزایش پیدا کند.

معاون وزیر نیرو از برخی اخبار مبنی بر اینکه توافقنامه پاریس باعث شده که در شبکه برق رسانی اختلال ایجاد شود، عنوان کرد: مسئولیت تامین برق بر عهده وزارت نیرو است؛ بنابراین هیچ گونه اثراتی از توافقنامه پاریس در صنعت برق نیست و این موضوع در دستور کار ما نخواهد بود.

وی تصریح کرد: وزارت نیرو اقداماتی را در جهت افزایش راندمان،حفظ محیط زیست و ارتقای بهره وری در دستور کار خود قرار داده است.

حائری با تاکید بر اینکه اقداماتی در خصوص توافقنامه پاریس در دستور کار نیست، گفت: وزارت نیرو فعالیت خود را در زمینه تامین برق به شدت و حدت در برنامه کاری دارد تا بتواند در سال های آینده نیروگاه های جدید را وارد کند تا متکی به نیروگاه های آبی نباشیم.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: با کمک وزارت نفت ۹۱ درصد سوخت مصرفی نیروگاه ها گاز بود و مابقی سوخت مازوت و گازوئیل است. می توان گفت ۷۶ میلیارد مترمکعب گاز سال گذشته در نیروگاه‌ها سوخت شده است و ۹ درصد مازوت و گازوئیل بود.

حائری خاطرنشان کرد: هم اکنون روزانه ۲۶۰ میلیون مترمکعب گاز در نیروگاه ها به مصرف می رسد‌.


خبرنگار:پروین مرادی

نام:
ایمیل:
* نظر: