اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
به روز شده در: ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۸
کد خبر: ۹۰۰۸
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۵ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۷ - 29 May 2018
جانشین فرمانده ناجا با اشاره به اینکه طرح دریا و امنیت اخلاقی از ۲۵ خردادماه تا پایان تابستان در سه استان اجرا می‌شود، یادآور شد: هنجارهای اجتماعی، اخلاقی و دینی مطالبه عموم مردم است و هموطنان برای حفظ امنیت خود ضوابط اخلاقی و اجتماعی را رعایت کنند .

به گزارش عصرپرس، سردار اسکندر مومنی در دومین جلسه کمیسیون اطلاعات با محوریت طرح سالم سازی سواحل شمال کشور که با حضور معاونت ها و روسای پلیس های تخصصی ناجا، فرماندهان انتظامی، فرماندهان دریابانی و یگان ویژه استان های شمالی کشور در ساری برگزارشد از عملکرد فرماندهان انتظامی استان های شمالی کشور، دریابانی و یگان ویژه این استان ها قدردانی کرد.

سردار مومنی با گرامی داشت یاد و خاطره شهدای نیروی انتظامی و شهادت یکی از مرزبانان ناجا "شهید دهمرده" که در پاسداری از حریم جمهوری اسلامی به شهادت رسید، افزود: نیروی انتظامی در تامین امنیت کشور از نقطه صفر مرز تا عمق شهرها، دریا وکویر مسئولیت سنگینی برعهده داشته و در معرض انواع آسیب ها و تهدیدات قرار دارد.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به طرح های اربعین، دریا و سایر طرح های انتظامی، تاکید کرد: این طرح ها در تقویم برنامه های نیروی انتظامی قرار گرفته است.

مومنی با تاکید بر آموزش یک روزه نیروهای عمل کننده در طرح دریا بر نظارت و کنترل اجرای این طرح و بررسی نواقص، معایب و برطرف کردن آنها خاطر نشان کرد: راهبرد کنترل از مبداء و برخورد با ناهنجاری های اجتماعی، اخلاقی و ارائه تذکر از خروجی شهرها و ورودی استان های شمالی باید به عنوان یک ضرورت مد نظر نیروهای پلیس راه، راهور و امنیت عمومی عمل کننده در طرح قرار گیرد.

وی با بیان اینکه تذکر مستمر در ایجاد امنیت اخلاقی امری موثر است، تصریح کرد: طرح دریا صرفا مربوط به سواحل دریا نیست بلکه این طرح شامل تفرجگاه ها، جاده ها، مناطق گردشگری و شهرها نیز می شود.

مومنی با اشاره به وجود 278 تفرجگاه و 127 شهرک ساحلی در استان های شمالی کشور بر نظارت و کنترل این اماکن در قالب طرح امنیت اخلاقی تاکید کرد و گفت: باید از ظرفیت پلیس افتخاری و شرکت انتظام در طرح های دریا استفاده شود.

وی با بیان اینکه در این طرح ۱۴۰ فروند شناور برای ایجاد امنیت و  آرامش مردم و مسافران بکارگیری می‌شود، گفت: خانواده‌هایی که به این استان‌ها سفر می‌کنند انتظار محیطی امن در سواحل و پارک‌ها را دارند.

جانشین فرمانده ناجا با اشاره به اینکه طرح دریا و امنیت اخلاقی از ۲۵ خردادماه تا پایان تابستان در سه استان اجرا می‌شود، یادآور شد: هنجارهای اجتماعی، اخلاقی و دینی مطالبه عموم مردم است و هموطنان برای حفظ امنیت خود ضوابط اخلاقی و اجتماعی را رعایت کنند .

جانشین ناجا با اشاره به نقش رسانه های جمعی، اقدامات فرهنگی و ایجابی در طرح سالم سازی دریا، اظهار داشت: موضوعات عفاف و حجاب و امنیت اخلاقی، آموزش چهره به چهره و استفاده از ظرفیت رسانه های جمعی در ارتقاء امنیت اخلاقی و اجتماعی امری ضروری است.

مومنی با بیان اینکه کار فرهنگی در کنار کار انتظامی و اقدامات ایجابی در کنار اقدامات سلبی جواب می دهد و اثرگذار است،گفت: مسئول سازی دستگاه ها در راستای ماموریت های طرح دریا باید به عنوان یک وظیفه جمعی مورد تاکید قرار گیرد.

مومنی با بیان اینکه در اجرای طرح های دریا، انتظامی استان ها، دریابانی و یگان ویژه نیز مسئولیت دارند، گفت: در حالی که همه به وظایف ذاتی خود عمل می کنند، مسئولیت هماهنگی اجرای طرح دریا بر عهده فرماندهان انتظامی استان ها است.

مومنی با اشاره به 709 کیلومتر نوار ساحلی شمال کشور و قرار گرفتن تنها 158 نقطه از سواحل برای اجرای طرح های دریا، تصریح کرد: این میزان از طرح ها پاسخگوی این حجم از مسافر نیست.

وی در خاتمه با بیان اینکه هرچند درصد زیادی از اقدامات ما در طرح های امنیت اخلاقی و اجتماعی اقدامات فرهنگی است، گفت: باید در حفظ حریم امنیت اخلاقی به وظیفه شرعی و دینی که به آن مکلفیم به بهترین نحو تلاش کنیم.


نام:
ایمیل:
* نظر: