اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
به روز شده در: ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۸
کد خبر: ۸۷۲۱
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - 08 May 2018
تفاهم‌نامه همکاری تولید صنعتی کاتالیست‌های هیدروکراکینگ و تصفیه هیدروژنی برش‌های سنگین نفتی (RCD) میان شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و شرکت اکسیر نوین فرآیند آسیا و پژوهشگاه صنعت نفت در بیست و سومین نمایشگاه بین المللی نفتی امضا شد.

تفاهم‌نامه همکاری میان ۳ شرکت برای تولید کاتالیست ایرانی امضا شد

به گزارش سرویس اقتصادی عصپرس، حبیب الله بی‌طرف، معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری، جعفر توفیقی، رئیس پژوهشگاه صنعت نفت و علیرضا صادق آبادی، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و جلیل سبحانی، رئیس هیئت مدیره شرکت اکسیرنوین در مراسم امضای این تفاهم‌نامه حضور داشتند.

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت در این مراسم گفت: از پرمصرف‌ترین مواد در صنعت نفت کاتالیست‌ها هستند که قیمت بالا و فناپری پیچیده آن از مشخصات این مواد است.

وی افزود: خوشبختانه پژوهشگاه صنعت نفت مجهز به پایلوت تست و توانمندی سنتز کاتالیست‌هاست.

توفیقی در ادامه با اشاره به موفقیت سنتز و تست کاتالیست‌ها گفت: کاتالیست‌هایی که امروز در مورد ساخت آنها توافق کردیم نیز به خوبی سنتز و تست شده و در بسیاری از پالایشگاه‌های کشور استفاده خواهد شد.

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت در پایان اظهار کرد: تلاش مجموعه صنعت نفت این است که سریعتر به مرحله تجاری‌سازی برسیم و امیدواریم در سنتز کاتالیست‌ها به خودکفایی کامل برسیم.

صادق آبادی در این مراسم با بیان این که در ساخت همه کاتالیست‌ها به خودکفایی کامل می‌رسیم، افزود: این تفاهم‌نامه با توجه به تولید داخل بودن کاتالیست‌ها نمادی از حمایت از تولید داخلی است.

معاون وزیر نفت ادامه داد: انواع کاتالیست‌ها در صنعت نفت اهمیت بالایی دارد و خوشبختانه ما در مسیر خودکفایی کامل هستیم.

رئیس هیئت مدیره اکسیر نوین نیز در این مراسم با قدردانی از حمایت مهندس زنگنه گفت: اگر حمایت های مهندس آقای زنگنه نبود این کار اتفاق نمی‌افتاد. امروز ایران دومین کشور جهان است که می‌تواند ?? درصد کاتالیست‌های حساس که تولید آن در انحصار امریکا بود را تولید کند.

وی افزود: در خصوص کاتالیست‌های پلیمری نیز تا پایان سال به خودکفایی کامل می‌رسیم. بر اساس برنامه سالانه ???? تن تولید صادرات محور خواهیم داشت که بازارهای هدف اروپا، افریقا و امریکای شمالی است.

در پایان حبیب الله بی‌طرف نیز ضمن حمایت از این تفاهم‌نامه گفت: امروز شاهد یکی از نمادها و مصادیق حمایت از کالای داخلی و تولید ملی هستیم.

 

 


نام:
ایمیل:
* نظر: