اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
به روز شده در: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۱
کد خبر: ۵۸۰۲
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۰۲ آبان ۱۳۹۶ - 24 October 2017
معاون مرکز توسعه فناوری خودرو برقی پژوهشگاه نیرو تاکید کرد
معاون مرکز توسعه فناوری خودرو برقی پژوهشگاه نیرو، بر بومی سازی اجزایی خودرو های برقی در سطح کشور تاکید کرد.
بومی سازی اجزای خودرو های برقی در کشوربه گزارش خبرنگارسرویس اقتصادی عصرپرس، مهدیه علی بخشی معاون مرکز توسعه فناوری خودرو برقی پژوهشگاه نیرو در حاشیه سی و دومین کنفرانس بین المللی برق در گفت گو با خبرنگار عصرپرس با اشاره به فعالیت های مرکز توسعه فناوری خودرو برقی پژوهشگاه نیرو گفت: عمده فعالیت این مرکز مربوط به ایستگاه های شارژ و استاندار های آن در جهت بومی سازی ایستگاه شارژ سطح دو می باشد.

وی افزود: ایستگاه شارژ سریع یا سطح 3 از طریق دانشگاه ها در حال انجام می باشد که در این راستا نیز پروژه های را با دانشگاه های سطح کشور  تعریف کرده، که در حال طراحی می باشند.

وی بخش دیگری از فعالیت های این مرکز را تامین انرژی مورد نیاز ایستگاه های شارژ عنوان کرد و گفت: این کار کاملا مطالعاتی است و از نظر تامین انرژی و کیفیت توان و جایابی ایستگاه های شارژ مورد بحث و مطالعه قرار می گیرد.

معاون مرکز توسعه فناوری خودرو برقی پژوهشگاه نیرو در ادامه تصریح کرد: تاکنون در این زمینه توانسته ایم پروژه جایابی ایستگاه های شارژ موتور در 12 شهر برای شهرداری انجام دهیم .

وی گفت: با توجه به اینکه با برق ولتاژ بالا رو به رو هستیم ،ایستگاه های شارژ را  از نظر یوزرها و کاربرانی که از آن استفاده میکنند و البته از نظر شبکه قدرت نیز مورد حفاظت قرار می گیرند. 

وی در ادامه گفت: بحثی که مورد مطالعه است، استاندارد ساز و صدور سرتی پیکی است که در داخل کشور به صورت بومی تولید ، و همچنین از طریق ایجاد شبکه آزمایشگاهی در سطح کشور دنبال می کنیم .

علی بخشی ادامه داد: در این خصوص باید استاندارد ها و روال آزمون ها انجام  شده و همچنین آزمایشگاه های مورد نیاز استخراج ، و تاسیس این آزمایشگاه ها مورد بررسی قرار گیرد.
وی افزود: البته ما هنوز در ابتدای راه هستم و پیگیر ایجاد آزمایشگاهی در سطح کشور بابت خودرو برقی و ایستگاه های شارژ هستیم.

معاون مرکز توسعه فناوری خودرو برقی پژوهشگاه نیرو در ادامه با تاکید بر بومی سازی اجزایی خودرو های برقی در سطح کشور، گفت: همانطور که می دانید سابقه مطالعه ما برروی اجزای خودور های برقی از قبیل باطری، کنترل باطری الکترو موتورها و... که الکتریکی هستند، وجود دارد که با مطالعه بیشتر، این اجزا را به المان های قابل استفاده تبدیل خواهیم کرد. 

وی افزود: ما در داخل مرکز و از طریق دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان طراحی و ساخت اجزا رو انجام می دهیم.

علی بخشی درادامه تصریح کرد: در حال حاضر خودرو برقی در دانشگاه های کشور، مرکز تحقیقات ایران خودرو، سايپا و خودرو سازی های دیگر در حال طراحی هستند.

علی بخشی گفت: در حال حاضر در فناوری های مختلف از قبیل پیل سوختی، الکترو موتور، بی ام اس فعالیت داشته که در حال بومی سازی بخشی از آنها هستیم .

بر گزارش عصرپرس، ایستگاه شارژ خودرو برقی سطح 2 به صورت آزمایشگاهی درحاشیه سی و دومین کنفرانس بین المللی برق و نمایشگاه جانبی در معرض دید عموم قرار گرفت، که توسط  خودرو رانا هیبریدی شرکت ایپکو (مرکز تحقیقاتی ایران خودرو )شارژ می شود.

نام:
ایمیل:
* نظر: