معاون اجتماعی وزیر بهداشت با اشاره به ضرورت پایش و نظارت مواد غذایی و اعمال استانداردها و کیفیت لازم، گفت: ما به دنبال صدمه زدن به صنعت نیستیم، اما سلامت مردم اهمیت فراوانی دارد.
به گزارش سرویس اجتماعی عصرپرس از وبدا، سید محمد هادی ایازی معاون اجتماعی وزارت بهداشت در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری مشترک میان دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با تاکید بر ضرورت تشکیل بیشتر نشستهای شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور به ریاست رییس جمهور دکتر روحانی، افزود: انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور باید برنامه فرهنگسازی در کاهش ضایعات مواد غذایی، بهبود وضعیت نانهای تولیدی، کالاهای آسیبرسان را در اولویت فعالیتهای خود قرار دهد.
ایازی به مجمع ملی سلامت و دستاوردها و ضرورتهای آن اشاره کرد و افزود: در مجمع استانی سلامت گزارشهای گوناگونی از جمله امنیت غذایی ارایه میشود و انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور یک پتانسیل خوب برای بهبود وضعیت و ارایه گزارش در استانهای کشور است.
در ادامه این نشست، دکتر پیوندی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از ایجاد معاونت اجتماعی وزارت بهداشت و فعالیتهای آن و نقش پررنگ دکتر ایازی در این زمینه قدردانی و بر رویکرد اجتماعی سلامت تاکید کرد.
پیوندی همچنین بر استفاده از ظرفیتهای علمی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور تأکید کرد و گفت: نقش انستیتو در نظام سلامت کشور میتواند بسیار موثر و تعیین کننده باشد و برای توسعه امکانات و زیرساختهای آن باید تلاش کنیم.
همچنین، در ادامه این نشست دکتر حسینی رییس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غدایی، گزارشی را درباره روند طی شده تا کنون و معرفی انستیتو و تاریخچه آن ارایه داد و گفت: انستیتو با انجام تحقیقات و بررسیهای مختلف، مدلی برای تشخیص و تعیین کالاهای آسیبرسان در حوزه تغذیه و مواد غذایی در دست تهیه دارد.
همچنین، مدیران گروههای تحقیقات صنایع غدایی، تحقیقات سیاستگذاری و برنامهریزی غذا و تغذیه، تحقیقات تغذیه، و برنامه ملی ارتقای کیفیت نان نیز گزارش کارها و آمارهای لازم حوزه خود را ارایه دادند.
در پایان این نشست تفاهمنامه همکاری مشترک میان انستیتو و دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور از سوی دکتر ایازی به نمایندگی از دبیرخانه و دکتر حسینی، رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور امضا و مبادله شد.
شایان ذکر است تفاهمنامه همکاری مشترک میان انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور و دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور در راستای بند ۳-۲ و بند ۶ سیاستهای کلی نظام سلامت و به منظور استفاده از شواهد علمی معتبر علمی در کاهش مخاطرات و آلودگیهای غذایی و تغذیهای تهدیدکننده سلامت و سیاستگذاری مبتنی بر شواهد در زمینه تامین امنیت غذایی و بهرهمندی عادلانه آحاد مردم از سبد غذایی سالم، مطلوب و کافی و نیز مطابق با وظایف شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و اساسنامه انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور است.