اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
به روز شده در: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۹
کد خبر: ۳۲۸۴۶
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۲۴ دی ۱۴۰۱ - 14 January 2023
رئیس مرکز راهبری گاز ایران گفت: گاز در جنوب تولید می‌شود و به مرکز می‌رسد و از آنجا به سمت شرق توزیع می‌شود و با وجود سرمای بی سابقه‌ای که در کشور داریم هیچ خللی در روند گازرسانی نداشتیم.
پایداری گاز با صرفه جویی در مصرفبه گزارش سرویس اقتصادی عصرپرس،غلامرضا کوشکی با اشاره به اینکه میزان مصرف گاز از اویل دی ماه بالغ بر ۶۰۰ میلیون مترمکعب در بخش خانگی و تجاری ثبت شده است، گفت: حداکثر مقدار مصرف در روز پنجشنبه ۶۸۵ میلیون متر مکعب بود که ۸۰ درصد از گاز تولیدی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد.

وی افزود: میزان مصرف گاز در سال‌های قبل هم خارج از الگو بود و در مقایسه با سال گذشته مصرف خانگی ۶۰۰ میلیون متر مکعبی را در اواخر دی ماه شاهد بودیم یعنی سال گذشته ۲۷ دی ماه مصرف خانگی ۶۰۰ میلیون متر مکعبی را ثبت کردیم. اما امسال هوا سردتر بود و در نیمه آذر ماه میزان مصرف گاز به ۶۰۰ میلیون متر مکعب در بخش خانگی رسید.

رئیس مرکز راهبری گاز ایران ادامه داد: با پایداری سرمای از اوایل دی ماه، مصرف گاز بالای ۶۰۰ میلیون مترمکعب بود و این میزان از مصرف تداوم داشت و برای آمادگی کامل شبکه فرصت نداشتیم.

پایداری گاز با صرفه جویی در مصرف

ربیعی کارشناس مرکز راهبری شبکه گاز کشور نیز در این در گفت و گوی تلویزیونی،گفت: استان‌های خراسان رضوی، جنوبی و شمالی، مازندران و گلستان در انتهای شبکه گاز قرار دارند و با افت فشار گاز مواجه هستند که با صرفه جویی در مصرف گاز می‌توان به پایداری گاز کمک کرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضرتولید گاز در کشور ۸۵۰ میلیون متر مکعب و حدود ۶۸۰ میلیون مترمکعب آن در بخش خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده مصرف می‌شود که این میزان از مصرف بالای ۸۲ تا ۸۳ درصد از گاز تولید در کشور است، افزود: با استقرار هوای سرد بخصوص در استان‌های شمالی، شمال شرقی و شمال غربی کشور مصرف گاز افزایش زیادی داشته، اما شبکه پایدار است و هیچ قطعی گاز گزارش نشده و برای ادامه پایداری شبکه گاز مردم صرفه جویی لازم را انجام بدهند.

وی با بیان اینکه با پویش یک بخاری در هر منزل، با پوشیدن لباس گرم، بستن دریچه‌های کولر و با رعایت الگوی مصرف می‌توان کمک کرد تا گاز پایداری را داشته باشیم، ادامه داد: استان‌های تهران، خراسان رضوی و اصفهان به ترتیب استان‌های هستند که بیشترین مصرف را دارند.
نام:
ایمیل:
* نظر: