اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
به روز شده در: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۹
کد خبر: ۲۶۹۹۵
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۱۴ آبان ۱۴۰۰ - 05 November 2021
معاون رییس جمهوری:
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری گفت: ساختار حضور و فعالیت زنان در کلانتری‌ها نیازمند بازنگری است تا بین حضور آنان در محل کار با انجام وظایف همسری و مادری‌شان در خانه هماهنگی لازم ایجاد شود.
ساختار فعالیت زنان در کلانتری‌ها باید بازنگری شودبه گزارش عصرپرس، انسیه خزعلی روز جمعه در بازدید از کلانتری ۳۴ بانوان مشهد به عنوان تنها کلانتری بانوان کشور توصیه کرد: نیروی انسانی بیشتری در حوزه کلانتری زنان جذب و ساختار خاصی برای حضور آنان تعریف شود.

وی همچنین در بازدید از بازداشتگاه موقت زنان در این کلانتری بر توجه ویژه به مادران باردار و شیرده تاکید کرد تا شرایط بهتری در بازداشتگاه برای آنان فراهم شود.

فرمانده انتظامی مشهد نیز در این بازدید گفت: کلانتری ۳۴ بانوان مشهد تنها کلانتری بانوان کشور است که ۹۰ درصد از کارکنان آن را زنان تشکیل می دهند.

سرهنگ حسین دهقان‌پور افزود: این کلانتری به علت ماموریت‌های حریم حرم مطهر رضوی ایجاد شده است و حضور آنان در مواردی که معذوریت در اجرای احکام قضایی در خصوص بانوان وجود دارد ضروری است و البته در سایر کلانتری‌ها نیز از حضور بانوان به عنوان مددکار و مشاور بهره گرفته می شود.

وی ادامه داد: در این کلانتری متهمان به صورت بازداشت موقت نگهداری می شوند که به دلیل مادر بودن آنان و ملاحظاتی که در رعایت حقوقشان باید اعمال شود کار  برای بانوان پلیس این مجموعه سخت می شود.

فرمانده انتظامی مشهد گفت: ۷۰ درصد جرایم کسانی که در بازداشتگاه موقت این کلانتری به سر می برندسرقت است.

دهقان‌پور افزود: بانوان کلانتری ۳۴ مشهد در حوزه کشف جرایمی که در حریم حرم اتفاق می افتد بسیار موفق بوده اند با این حال به لحاظ حجم فعالیتها نیاز به نیروی انسانی بیشتر به عنوان پشتیبان آنها وجود دارد.

 ایجاد کارگاه های کوچک در روستاها برای جلوگیری از مهاجرت 

 براساس گزارش معاونت زنان ریاست جمهوری،معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور شب گذشته نیز از کارخانه نخ‌کش حریر در مشهد بازدید و با چند نفر از کارآفرینان زن دیدار کرد.

وی در این دیدار اظهار داشت: بسیاری از پسران روستایی برای کسب شغل به شهرها مهاجرت می‌کنند و آمار دختران مجرد در روستاها افزایش پیدا کرده‌ است. افزایش دختران مجرد در روستاها آسیبی است که می‌توان از آن با ایجاد اشتغال و فرصت‌های کسب و کار خرد و جذب سرمایه‌های کوچک در این مناطق جلوگیری کرد.

خزعلی تصریح کرد: باید سرمایه‌های کوچک را جذب روستاها و از این طریق اشتغال لازم را برای روستاییان ایجاد کرد، لازم است کارگاه‌هایی که قابلیت توسعه در نقاط کوچک را دارند و به زیرساخت‌های گسترده‌ای نیازمند نیستند، از شهرها به روستاها منتقل شوند.

وی تصریح کرد: دولت درصدد است فرآیند صدور مجوزهای کسب و کار به ویژه برای زنان را تسهیل کند و تسهیلات بانکی را به جای افراد به کارآفرینان اختصاص دهد تا کارآفرینی در بین زنان بویژه زنان سرپرست خانوار توسعه پیدا کند.

نام:
ایمیل:
* نظر: