به گزارش سرویس فرهنگی عصرپرس،محمدمهدی اسماعیلی که همزمان با هفتمین سفر استانی هیات دولت به استان فارس سفر کرده است، پنجشنبه به عنوان نماینده رئیسجمهوری به شهرستان پاسارگاد سفر کرد و در بدو ورود مورد استقبال فرماندار،امام جمعه و سایر مدیران شهرستانی قرار گرفت.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این سفر مسائل و موانع توسعه شهرستان پاسارگاد را بررسی و در ادامه این سفر، از موزه پاسارگاد که ۵۰ سال زیرخاک معطل مانده بازدید کرد.
فرماندار شهرستان پاسارگاد با بیان اینکه این موزه ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد گفت: برای تکمیل این سازه نیاز به ۶۰ میلیارد تومان اعتبار است.
محسن فلاحی افزود: این موزه که میلیاردها تومان هزینه به قیمت امروز صرف ایجاد آن تا این مرحله شده ۵۰ سال بلاتکلیف رها شده و نیاز است با تامین اعتبار کافی فکری برای ساخت آن شود.
وی ادامه داد: اعتبارات عمرانی شهرستان پاسارگاد در سال ۱۴۰۰ حدود ۸ میلیارد تومان است که ۲ میلیارد تومان آن برای تکمیل این موزه اختصاص یافته اما با این اعتبارات بزودی نمی توان آن را به بهره برداری رساند و سالیان زیادی به طول میانجامد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وعده رسیدگی به این موضوع و تامین اعتبار کافی برای بهره برداری از این موزه طی ۲ سال آینده را داد.
اسماعیلی شامگاه چهارشنبه در آستانه سفر استانی رئیسجمهوری وارد شیراز شد و در آیین بزرگداشت یادروز حافظ شیرازی شرکت کرد. بیستم مهرماه در تقویم رسمی کشور به عنوان یادروز حافظ نامگذاری شده است و هرساله برنامههایی به این مناسبت در چنین روزهایی برگزار میشود.