اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
به روز شده در: ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸
کد خبر: ۲۶۴۶
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - 06 March 2017
مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ عنوان کرد
مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ گفت: طراحی، نصب و راه اندازی بیش از 95 درصد تجهیزات صنعت برق توسط مهندسین ایرانی در داخل کشور نشان دهنده خودکفایی ما در این صنعت است. ایران از نظر ظرفیت منصوبه برق در رتبه نخست خاورمیانه و چهاردهم جهان قرار دارد.
خودکفایی صنعت برق به همت مهندسین ایرانی

سرویس اقتصادی عصرپرس: حسین صبوری مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ در نشست خبری گفت:شرکت توزیع برق تهران بزرگ با کاهش تلفات توزیع از 9.3 درصد در سال 92 به 6.5 درصد در سال جاری، دارای رتبه نخست کشور است و از این طریق سالیانه یک میلیارد و 800 میلیون مترمکعب در مصرف گاز طبیعی برای تولید برق صرفه جویی می شود.

به گزارش عصرپرس، وی ادامه داد: صنعت برق کشور وسیع ترین و مهم ترین خدمات که همان ارائه انرژی الکتریکی مطمئن را ارائه کرده و صد درصد مردم شهرها و روستاهای کشور از این نعمت برخوردارند.

وی گفت: امروز بیش از 95 درصد تجهیزات صنعت برق در داخل کشور طراحی و راه اندازی می شود و ایران از نظر ظرفیت منصوبه برق در رتبه نخست خاورمیانه و چهاردهم جهان قرار دارد.

وی افزود: شرکت توزیع برق تهران بزرگ یکی از بزرگترین شرکت های توزیع برق خاورمیانه است و مسئول تامین برق چهار میلیون و 500 هزار شهروند تهرانی را بر عهده دارد و سالیانه 120 هزار مشترک به تعداد مشترکان آن اضافه می شود.

صبوری خاطرنشان کرد: 32 هزار کیلومتر شبکه در حال بهره برداری در سطح تهران داریم که 75 درصد آن زمینی بوده و 35 درصد شبکه های زمینی کشور را تشکیل می دهد.

وی ادامه داد: وجود 18 هزار دستگاه ترانس در دست بهره برداری و 400 هزار دستگاه چراغ روشنایی از جمله مشخصه های شرکت توزیع برق تهران بزرگ است و سالیانه نزدیک به 20 میلیارد کیلووات ساعت برق در پایتخت مصرف می شود که 10 درصد مصرف برق کشور است.

به گفته وی، شرکت توزیع برق تهران بزرگ نزدیک به چهارهزارمیلیارد ریال از مشترکان طلب دارد که 600 میلیارد ریال آن مربوط به ادارات دولتی و 700 میلیارد ریال مربوط به شهرداری تهران است.

صبوری در ادامه با اشاره به وجود 6 هزار مگاوات انشعاب غیرمجاز در پایتخت، گفت: نمایندگان مجلس به تازگی مصوبه ای داشتند که براساس آن به وزارت نیرو مجوز داده شده است تا به سکونتگاه های غیرمجاز غیررسمی موجود در تهران که عمده آن در مناطقی از تهران پارس و شهرک احمدیه است، برق بدهد.

وی تصریح کرد: 10 درصد صرفه جویی در مصرف برق در تهران معادل ساخت 450 مگاوات نیروگاه و به عبارتی صرفه جویی 450 میلیون دلاری است و سال گذشته موفق به انجام 200 مگاوات مدیریت مصرف شدیم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ همچنین با اشاره به کاهش 14 درصدی خاموشی بی برنامه در سال 1395 نسبت به پارسال، گفت: در این مدت 11 درصد انرژی توزیع نشده شرکت کاهش یافت و میانگین خاموشی هر مشترک در تهران نسبت به پارسال 22 درصد کاهش داشته است.

وی گفت: 77 درصد مشترکان این شرکت را مشترگان خانگی با مصرف 41 درصدی برق، 14.5 درصد را مشترکان تجاری با مصرف 22 درصدی و 8.7 درصد مشترکان را سازمان ها و ادارات با مصرف 25 درصدی برق تشکیل می دهند.

وی خاطرنشان کرد: هم اینک 98 درصد پرداختی مشترکان از طریق سامانه های اینترنتی، همراه اول یا با سامانه تلفنی 1521 انجام می شود.

صبوری از بهینه سازی و اصلاح شبکه، استفاده از فناوری های روز برای ارتقای شاخص های شبکه، استفاده از کنتورهای هوشمند و تعویض کنتورهای قدیمی به عنوان اصلی ترین برنامه های شرکت یاد کرد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ گفت: 30 درصد شبکه برق تهران بزرگ فرسوده است که البته خطرناک نیست، اما نوسازی آن نیازمند صرف هزیه های سنگینی است.

وی افزود: 85 درصد مشترکان تهرانی ماهیانه کمتر از 300 کیلو وات ساعت برق مصرف می کنند که هزینه 100 هزار ریالی برای مردم به دنبال دارد.

وی تصریح کرد: با اجرای کابل های خودنگهدار و تعویض آنها با سیم های لخت، سرقت از شبکه های برق در سال جاری نسبت به پارسال 25 درصد کاهش داشته است.

مدیرعامل توزیع برق تهران بزرگ در ادامه از اجرای 341 کیلومتر شبکه فشار ضعیف و متوسط و ساخت 353 دستگاه پست برق با اعتباری حدود 2800 میلیارد ریال در سال جاری خبر داد./

خودکفایی صنعت برق به همت مهندسین ایرانی

نام:
ایمیل:
* نظر: