اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
به روز شده در: ۰۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹
کد خبر: ۱۹۲۷۷
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - 27 July 2020
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران:
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به این که بسته های فناوری نوپدید ۵G خدمات درمانی را متحول می ‌کند، گفت: برنامه این سیستم متضمن ارائه‌ راه‌ حل های فناورانه‌ جدید خصوصا در دوران بحران اپیدمی کرونا است.
فناوری های نوپدید خدمات درمانی را متحول می ‌کندبه گزارش سرویس اجتماعی عصرپرس از وبدا، علیرضا زالی در جلسه مشترک نمایندگان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با مسئولان حوزه های پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر استفاده از ظرفیت زیرساخت های پژوهشی به منظور ارتقای سلامت تاکید کرده و با اشاره به اینکه فناوری نوپدید ۵G خدمات درمانی را متحول می‌ کند، افزود: برنامه‌ این سیستم متضمن ارائه‌ راه‌ حل فناورانه‌ جدیدی خصوصا در دوران بحران اپیدمی کروناست.

دکتر زالی، زمینه ایجاد مرکز رشد مشترک، برگزاری نمایشگاه های رونمایی از محصولات فناورانه و بیمارستان هوشمند با استفاده از بسته های پیشرفته  ۵G را یکی دیگر از دستاوردهای تعامل دانشگاه با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرده و مشاوره‌ آنلاین با پزشک و کاهش ملاقات با پزشک را تا حدود یک‌ سوم، یکی دیگر از مزیت های این سیستم دانست.

 وی خاطرنشان کرد: این برنامه تمرکز را از درمان به ‌سمت پیشگیری هدایت خواهد کرد و باعث می‌ شود، بیماری‌ ها زودتر شناسایی شوند، قبل از اینکه نیازهای بیماران اضطراری شود.

همچنین، گسترش فضاهای مشترک بین رشته ای یکی دیگر از مواردی بود که دکتر زالی برضرورت توجه به آن اشاره کرده و افزود: توسعه فضاهای درمانی با داشتن اتصال پایدار ۵G و دستگاه‌هایی که از آن پشتیبانی می ‌کنند، اعم از دستگاه‌ های کنترل سلامت  در مناطق محروم و آسیب پذیر استفاده بیشتری دارد و صرفا یک تجهیز فانتزی و مربوط به جوامع توسعه یافته نیست.

 وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که اورژانس ها و امدادگران نیز با فناوری ۵G شرایط متفاوت تری را تجربه می کنند، تاکید کرد: بسیاری از درمان ها از طریق تله ویزیت قابل دسترس است.

 فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، ثبت پرونده های الکترونیک با حفظ محرمانگی و اصول پیوست های قانونی و اخلاقی را یکی دیگر از مزیت های این سیستم عنوان کرد.

 گفتنی است، جلسه مشترک نمایندگان  وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور دکتر زرقی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکترعلی حائری، مشاور رییس دانشگاه، دکترسجاد مروجی، مدیرعامل شرکت سلامت الکترونیک برکت، دکتر مقیمی، مدیر امور فناوری و جمعی از مسئولان حوزه فناوری برگزار شد. مواردی نظیر تقویت زیرساخت ها، ضرورت برنامه ریزی کوتاه مدت، میان مدت و دراز مدت مشترک، تعامل و همکاری بیشتر و استفاده از ظرفیت های فناورانه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.



نام:
ایمیل:
* نظر: