اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
به روز شده در: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
کد خبر: ۱۸۹۳۶
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۱۸ تير ۱۳۹۹ - 08 July 2020
در صحن علنی صورت گرفت
نمایندگان مجلس با تشکیل کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس مخالفت کردند.

مخالفت نمایندگان مجلس با تشکیل کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی

به گزارش عصرپرس از خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی امروز(چهارشنبه 18 تیرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی تقاضای عده‌ای از نمایندگان برای تشکیل کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس، با تشکیل این کمیسیون با 111 رأی موافق، 90 رأی مخالف و 13 رأی ممتنع از مجموع 241 نماینده حاضر در جلسه مخالفت کردند.

در جریان بررسی این موضوع در نشست علنی رحیم زارع به عنوان طراح و متقاضی تشکیل کمیسیون مربوطه گفت: با توجه به اهمیت حمایت از تولید در سال جاری تشکیل کمیسیون مربوطه بسیار ضروری است، در این رابطه رهبر معظم انقلاب بارها بر اولویت داشتن مسائل تولیدی و اقتصادی کشور تأکید فرمودند و در این راستا سال جاری به نام سال جهش تولید نامگذاری شد.

وی با بیان اینکه حمایت از تولید یکی از سیاست‌های 40 ساله کشور است، افزود: برای حمایت از تولید باید به مسائل مختلفی از جمله پرداخت تسهیلات، اعطای یارانه، قطع تعرفه‌ها و موضوعات دیگر حمایتی توجه کرد.از طرف دیگر باید برای حمایت از تولید به مسائلی همچون امنیت سرمایه‌گذاری، توجه به مشکلات ساختاری، راهکارهای جهش تولید و رفع موانع آن، نظارت بر اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، استفاده حداکثری از بدنه مرکز پژوهش‌ها مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: اولویت اصلی کمیسیون ویژه حمایت از تولید افزایش انگیزه تولیدکنندگان، شفافیت رقابت، ارتقاء تأمین مالی تولید و کنترل قاچاق است. از طرف دیگر باید برای حمایت و جهش تولید باید امکانات سخت‌افزاری و امکانات نرم‌افزاری مورد توجه قرار گیرد تا شاخص‌های رقابت‌پذیری ارتقاء یابد.

موافقت مجلس با یک فوریت طرح اصلاح قانون تعیین تکلیف استخدامی حق‌التدریسان و نهضتی‌های سوادآموزی

نمایندگان در نشست علنی امروز(چهارشنبه 18 تیرماه) مجلس شورای اسلامی با یک فوریت طرح اصلاح قانون تعیین تکلیف استخدامی حق‌التدریسان و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش با 163 رأی موافق، 44 رأی مخالف و 10 رأی ممتنع از مجموع 240 نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

بنابراین گزارش علی علیزاده به عنوان نماینده درخواست کنندگان دو فوریت جهت بررسی این طرح در خصوص دلایل درخواست دو فوریت توضیح داد: طرح اصلاح ماده الحاقی به قانون تعیین تکلیف استخدامی حق‌التدریسان و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش مصوب 15 مهر سال 88 با اصلاحات و الحاقات بعدی آن در رابطه با آزمون ورودی نهضتی‌ها و دوره آموزشی است که به اتفاق 130نفر از نمایندگان طرح دو فوریتی آن را آماده کرده‌ایم.

وی ادامه داد: طبق قانون در رابطه با جذب نیروهای حق‌التدریسی و نهضت سوادآموزی در سال 97، برای 4 گروه از نیروهای مشغول در آموزش و پرورش شامل خرید خدمتی‌ها، معلمان پیش دبستانی، نهضتی‌های سوادآموزی، معلمان و آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی در 13/6/97 قانونی تصویب شد که این عزیزان جذب شوند و امسال آخرین سالی است که وزارت آموزش و پرورش طبق قانون می‌تواند به جذب آنها اقدام کند.

علیزاده ادامه داد: در این قانون برای سه گروه آزمون استخدامی بعد از دوره آموزشی لحاظ شده است اما متأسفانه برای گروه نهضت سوادآموزی که شرایطشان شبیه مابقی است یک دوره آزمون قبل از دوره آموزشی گذاشته‌اند و دوباره دوره آموزشی یک ساله و مجددا آزمون استخدامی لحاظ کرده‌اند که با این شرایط حق این دوستان اجحاف می‌شود و در حق آنها بی‌عدالتی صورت می گیرد.

وی بیان کرد: از آنجا که اکنون آخرین سالی است که آموزش و پرورش باید به جذب آنها اقدام کند دو فوریتی از آن جهت است که اگر اکنون تصویب نشود حق این افراد ضایع خواهد شد. این افراد 13 – 14 سال در مناطق دور افتاده با حقوق ماهانه 300 – 400 هزار تومان کار کرده و زحمت کشیده‌اند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم اضافه کرد: این افراد روستا به روستا رفته و فرزندان ما را آموزش داده‌اند به امید آن که روزی استخدام شوند اما تفاوتی که بین این افراد و دیگر گروه‌ها گذاشته شده است حق آنها را ضایع می کند این در حالی است که آنها نیز مدرک دانشگاهی با سابقه کاری بالا دارند.

نام:
ایمیل:
* نظر: