اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
به روز شده در: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
کد خبر: ۱۵۵۶۰
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - 14 October 2019
حریرچی اعلام کرد
معاون کل وزیر بهداشت اعلام کرد: براساس سازمان جهانی بهداشت شاخص پوشش سلامت در ایران تا سال ۲۰۲۳ به ۸۰ درصد خواهد رسید و رتبه اول منطقه را خواهد داشت.

پوشش ۸۰ درصدی خدمات سلامت در ایران تا سال ۲۰۲۳

به گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی عصرپرس، حریرچی معاون کل وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در همایش کشوری پوشش همگانی سلامت گفت:پوشش همگانی سلامت در ایران سابقه آن به ۵ دهه قبل از قطعنامه آلماآتا بر می گردد اقدامات موثر سلامت ایران در چهار دهه گذشته یکی از گسترده ترین پوشش خدمات سلامت به ویژه در مناطق روستایی و محروم ترین نقاط کشور می باشد.

وی ادامه داد: ایران در جهت هدف کنونی سازمان بهداشت جهانی مبنی بر ساختن جهانی امن از طریق خدمت به محروم را برآورده ساخته و ایران به عنوان نمونه جهانی موفق شناخته شده است.

حریرچی در ادامه گفت: نظام بیمه سلامتی ما بیش از ۹۱ درصد است که تعداد زیادی از مهاجرین را نیز شامل می شود در این زمینه باادغام آموزش و پژوهش در خدمت رسانی زمینه مطلوبی با نظامی تاب اور و متعادل شامل ۶ ستون نظام سلامت پدید آورده است.

معاون وزیر بهداشت در ادامه با اشاره به اینکه ایران از نظر شاخص پوشش خدمات سلامت مقایسه شده که با ۷۱/۷ درصد بالاترین پوشش خدمات سلامت جهانی دارد، گفت: براساس سازمان جهانی بهداشت شاخص پوشش خدمات سلامت در ایران تا سال ۲۰۲۳ به ۸۰ درصد خواهد رسید و ایران با دو کشور قطر و بحرین رتبه اول منطقه خواهد داشت.

حریرچی ادامه داد: طبق آمار WHO مقدار خالص پرداختی از جیب مردم ایران بعد از اجرای طرح تحول سلامت کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه تعداد افراد مواجه شده با هزینه‌های فقرزای حوزه سلامت در ایران کاهش قابل توجهی داشته است، تصریح کرد: با دستور اخیر وزیر واردات داروهای برند دارای مشابه تولید داخل ممنوع شد.

حریرچی بیان کرد: ایران طبق سند چشم انداز باید در ۱۴۰۴ کشور نخست منطقه از نظر بهداشت و سلامت باشد، همراه با اجرای دو سیاست افزایش پوشش خدمات و کاهش هزینه‌ها.

وی افزود: اقدامات پیشگیرانه، بازنگری در بسته خدمات، اجرای پرونده الکترونیک سلامت ایرانیان به صورت یکپارچه، پوشش بیمه ای اجباری مردم، اجرای برنامه پزشکی خانواده با استفاده از بهورزان، مراقبین سلامت و پزشک خانواده، اجرای کامل نظام ارجاع، سطح بندی خدمات، اجرای راهنماهای بالینی ملی، خرید راهبردی خدمات، پرداخت مبتنی بر عملکرد، کنترل هزینه های سلامت، کاهش پرداخت از جیب، کاهش کار دوگانه ارائه دهندگان خدمات سلامت، افزایش تولید دارو و تجهیزات پزشکی و افزایش مصرف داروهای ژنریک از جمله سیاست های وزارت بهداشت و درمان ایران برای تحقق هدف پوشش همگانی سلامت هستند‌.

حریرچی در پایان تاکید کرد: ایران برای تحقق کامل PHC تا سال ۱۴۰۴ متعهد است.

 

 

خبرنگار: پروین مرادی


نام:
ایمیل:
* نظر: