اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
به روز شده در: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۹
کد خبر: ۱۵۰۷۶
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۸ - 15 September 2019
مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل وزارت بهداشت خبرداد:
مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل وزارت بهداشت گفت: زمینه‌های متعددی برای ارتقای همکاری‌های ایران و اندونزی در حوزه سلامت شناسایی شده که شامل ۱۴ حوزه همکاری جدید است و امیدواریم در آینده شاهد حرکت نوینی در توسعه روابط دو کشور باشیم.

شناسایی ۱۴ زمینه جدید همکاری در حوزه سلامت بین ایران و اندونزی

به گزارش عصرپرس از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، محسن اسدی لاری افزود: روز گذشته، معاون وزیر بهداشت اندونزی و هیات همراه وی در سازمان غذا و دارو نشست مهمی با همتایان ایرانی خود برای ارتقای همکاری های مشترک برگزار کردند که حاصل این نشست، سند و صورتجلسه ای بود که بر اساس آن، همکاری های گسترده ای در موضوعات مختلف از جمله قوانین و ثبت دارو و تجهیزات پزشکی و همچنین کمک به شرکت های ایرانی و اندونزیایی برای صادارت و واردات آغاز خواهد شد.

وی افزود: شرکت‌های اندونزیایی که به همراه وزیر بهداشت این کشور به ایران سفر کرده اند، حدود ۴۰ درصد از تجارت دارو و تجهیزات پزشکی اندونزی را در اختیار دارند و امروز نیز همایش تجاری سلامت با حضور نمایندگان این شرکت‌ها در معاونت علمی ریاست جمهوری تشکیل می شود تا شاهد گسترش روابط دو کشور در حوزه سلامت باشیم.

مدیرکل همکاری‌های بین ‌الملل وزارت بهداشت گفت: دومین سند و صورتجلسه ای که شب گذشته با حضور وزرای بهداشت ایران و اندونزی امضا شد، ناظر بر فعالیت هایی است که در چارچوب تفاهم نامه و برنامه عملی که قبلا به امضا رسیده بود، باید پیگیری می شد. البته پیشرفت چندانی در اجرای توافق نامه دو کشور نداشتیم چون حدود ۴ ماه است که امضا شده و منتظر حضور وزیر و مقامات و شرکت های اندونزیایی در ایران بودیم.

اسدی لاری با بیان این موضوع که در صورتجلسه و سند دوم، موضوعات مورد نظر سعید نمکی، وزیر بهداشت کشورمان و همتای اندونزیایی اش برای همکاری های بیشتر بین دو کشور لحاظ شده است، افزود: این موضوعات شامل کمک ایران به اصلاح نظام بیمه‌ای در اندونزی، تکنولوژی‌های جدید مانند بیوتکنولوژی و نانو، سلول های بنیادی، سلول درمانی و روش‌های درمانی پیشرفته، پیوند اعضا و استفاده مشترک از تجارب دو کشور در زمینه کنترل بیماری‌های واگیر و غیرواگیر بود.

وی گفت: زمینه‌های متعددی برای ارتقای همکاری‌های ایران و اندونزی در حوزه سلامت شناسایی شده که شامل ۱۴ حوزه همکاری جدید است. بنابراین انتظار داریم که بعد از امضای این دو سند، شاهد حرکت نوینی در توسعه روابط دو کشور باشیم.

اسدی لاری با اشاره به تقویت روابط سیاسی و اقتصادی بین ایران و اندونزی، یادآور شد: حضور محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران در اندونزی و مذاکرات با مسئولان این کشور و همچنین برگزاری همایش نانوتکنولوژی با حضور فعالان ایرانی در جاکارتا، به ارتقای روابط دو کشور کمک کرده است.

مدیرکل همکاری‌های بین الملل وزارت بهداشت با اشاره به جمعیت ۲۶۵ میلیون نفری اندونزی، خاطرنشان کرد: اندونزی بزرگترین کشور مسلمان است که  ۱۷ هزار و ۵۰۰ جزیره دارد و این کشور بیشترین قدرت و نفوذ را در جمعیت ۷۰۰ میلیون نفری اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا (آ سه آن) دارد و اگر فناوری های نوین در حوزه دارو، تجهیزات پزشکی و روش‌های نوین درمانی بین دو کشور تبادل شود، حتما به نفع مردم هر دو کشور مسلمان است و زمینه مناسبی را برای شرکت های دانش بنیان ایرانی فراهم می کند.

 

 

 


نام:
ایمیل:
* نظر: