اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
به روز شده در: ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۸
کد خبر: ۱۴۸۹۸
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۸ - 01 September 2019
وزیرجهادکشاورزی اعلام کرد: مخالف محدودیت‌های صادراتی محصولات کشاورزی هستم به ویژه اینکه این موضوع باعث از دست رفتن بازار‌های صادراتی می‌شود

مخالف محدودیت‌های صادراتی هستمبه‌ گزارش سرویس اقتصادی عصرپرس از صدا و سیما، محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه هفتمین همایش سراسری کشت محصولات زراعی در جمع خبرنگاران در خصوص برخی مشکلات مربوط به جوجه یک روزه افزود: من همان پارسال هم گفته بودم که با محدودیت‌های صادراتی مخالفم و این موضوع را به مسئولان مربوطه و از جمله در مکاتبات با رئیس جمهور هم آن را مطرح کرده ام.

وزیر جهادکشاورزی گفت: از یک سال و نیم قبل هم در جلسه سران و هم در جلسه با دیگر مسئولان گفتم که مخالف محدودیت‌های صادراتی محصولات کشاورزی هستم به ویژه اینکه این موضوع باعث از دست رفتن بازار‌های صادراتی می‌شود.

وی گفت: پیشنهاد ما این است که به جای ممنوعیت و محدودیت در صادرات از نظام عوارض صادراتی استفاده کنیم و درباره جوجه یک روزه هم متعقدم نباید ممنوعیتی وجود داشته باشد.

حجتی در خصوص برخی خبر‌ها درباره افزایش قیمت سبوس، افزود: این موضوع در اختیار ستاد تنظیم بازار قرار گرفته است که من در این باره به آقای رئیس جمهور هم گفتم که با تصویب افزایش قیمت سبوس در ستاد تنظیم بازار مخالفم و به رئیس جمهور نیز نامه نوشتم بر همین اساس آقای روحانی هم در این باره دستوری داد و من هم امیدوارم در این خصوص تجدید نظر شود.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه از پیش بینی نرمال بارش‌ها در پاییز پیش رو خبر داد و گفت: بر همین اساس امیدواریم سال زراعی مناسبی داشته باشیم.

وی افزود: درباره برخی محصولات به منظور افزایش بهره وری فصل کشت آن‌ها را جا به جا کردیم به عنوان نمونه بخشی از حبوبات و روغن کلزا را در پاییز کشت خواهیم کرد تا در بهار شاهد رشد و باروری آن باشیم.

حجتی تاکید کرد: امسال تمرکز زیادی روی روغن کلزا خواهیم داشت و بر اساس تجربه گذشته رشد آن را مطمئنا بیشتر خواهیم کرد.

وی افزود: اگر در سال‌های قبل سالی ۴۰ هزار تن کلزا برداشت می‌کردیم امسال به ۴۳۰ هزار تن رسید که پیش بینی می‌شود در سال زراعی جدید آن را بیشتر کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: ما باید وابستگی زیادمان را روی دانه‌های روغنی کلزا و چغندر کم کنیم و در عوض تولید آن را در فصول مختلف به ویژه در مناطق دیم افزایش دهیم.


نام:
ایمیل:
* نظر: