به گزارش عصرپرس به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ دکتر وحید مفید با اشاره به اینکه غنی سازی آرد با ویتامین D به غنی سازی نوشیدنیها با ویتامین D۳صورت آزمایشی در بیرجند در حال اجرا است، گفت: غنی سازی نوشیدنی ها با ویتامین D3 به درخواست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد انجام شده است.
وی افزود: همچنین این اقدام با رعایت شرایط مطابقت نتایج آزمون محصول نهایی توسط
آزمایشگاه های معتبر با مقادیر مندرج در دستورالعمل های اجرایی غذاهای فراسودمند و
غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی صورت گرفته است.
دکتر مفید تأکید کرد: تمدید پروانه ساخت این فرآورده ها منوط به مطابقت مقادیر
پایش های لازم در مورد مقادیر ویتامین افزوده شده به فرآورده در دوره ماندگاری به عمل
آمده و با ضابطه غنی سازی است.