اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
به روز شده در: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
کد خبر: ۱۱۳۹۴
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۹ - ۲۵ آذر ۱۳۹۷ - 16 December 2018
وزیر دفاع تاکید کرد:
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: امروز دشمنان از تهدید نظامی نا امید شده‌اند و از سر استیصال فشار می‌آورند که چرا شما موشک دارید. ما به خوبی می‌دانیم که لحظه‌ای نمی‌توان از افزایش توان دفاعی غافل شد. امیدواریم در دیگر حوزه ها هم مانند حوزه دفاعی با استفاده از اندیشه های رهبر معظم انقلاب به پیشرفت و بازدارندگی برسیم.

امروز دشمنان ایران از تهدید نظامی نا امید شده‌اند

به گزارش عصرپرس از روابط عمومی وزارت دفاع، امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در چهارمین همایش تبیین اندیشه دفاعی امام خامنه ای با حضور در جمع مدیران، مسئولان در سالن شهدای سازمان صنایع دفاع وزارت دفاع برگزار شد، اظهار داشت: این همایش نشان دهنده بلوغ و تاثیر اندیشه های دفاعی مقام معظم رهبری در حفظ و افزایش قدرت بازدارندگی و مشخص کننده اهمیت  بررسی اندیشه دفاعی ولی فقیه است.

امیر حاتمی در ادامه به بیان آثار و پیامدهای اندیشه های مقام معظم رهبری پرداخت و گفت: ایشان بعد از انقلاب جایگاه‌ها و مسئولیت‌های مختلفی داشتند که تاثیرگذاری رهبری در هرکدام از این مسئولیت‌ها قابل بررسی و ستودنی است.

وی در همین زمینه افزود:  نقش ایشان در اجرایی شدن فرمان امام راحل برای حفظ ارتش و بعد از آن در مجلس شورای اسلامی و شورای عالی دفاع و همچنین  در دوران ریاست جمهوری در حمایت از بخش دفاع و مدیریت جنگ تحمیلی بسیار محوری است.

وزیر دفاع با بیان اینکه دوران عمر پربرکت مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و حضور ایشان در نظام بسیار مهم است، اظهار کرد: از اولین کارهایی که حضرت آقا در کسوت عضویت در شورای انقلاب و نمایندگی امام در معماری نیروهای مسلح  انجام دادند این بود که ارتش قبل از انقلاب به یکباره بدل به ارتش جمهوری اسلامی شد و سپاه پاسداران منسجم تر از قبل مسیر خود را طی کرد.

وی ادامه داد: زمانی که اندیشه های دفاعی مقام معظم رهبری(مدظله العالی)  را بررسی می‌کنیم به عمق راهبردی و دقت این بیانات پی می‌بریم، زمانی که ایشان از دقت موشک ها سخن گفتند، برای بسیاری، رسیدن به این هدف غیر ممکن بود اما در مدت کوتاهی همه تحقق هدف را دیدند.

وی با بیان اینکه با برگزاری همایش تبیین اندیشه دفاعی فرمانده معظم قوا باید  بستر اجرا را فراهم و پیاده سازی کرد گفت: خروجی چنین همایش هایی می تواند چراغ راهنمای آیندگان قرار گیرد.

وی در ادامه به دوران آغازین رهبری حضرت آیت‌الله خامنه ای اشاره کرد و گفت: بعد از جنگ تحمیلی بحران‌های بسیاری از جمله تهاجم عراق به کویت، حمله آمریکا به عراق و افغانستان در این زمان رخ داد و درایت، آینده نگری و اندیشه دفاعی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) موجب اتخاذ سیاست بازدارندگی از سوی جمهوری اسلامی ایران شد. در این زمان سیاست خودکفایی دفاعی موجب خوداتکایی و پیشرفت در تولید تجهیزات مختلف صنعت دفاعی و بازدارندگی دفاعی شد.

وزیر دفاع در ادامه به حضور آمریکا در منطقه و تهاجم نظامی به عراق و افغانستان اشاره کرد و گفت: ایستادگی و اتخاذ تدابیر صحیح و راهبردی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در این زمان خاص موجب شکست آمریکایی‌ها و خروج آنها از منطقه شد.

وی افزود: جنگ ۳۳ روزه و همراهی برخی کشورهای اسلامی در کنار رژیم صهیونیستی یکی دیگر از استراتژی‌های دشمن علیه انقلاب اسلامی بود که در نهایت موجب شکست ارتش رژیم صهیونیستی و نابودی افسانه شکست ناپذیری این رژیم شد.

امیر حاتمی در بخشی دیگری از سخنان خود به ایجاد داعش و جنگ نیابتی آمریکا علیه ایران در سوریه و عراق اشاره کرد و گفت: تروریسم برای آسیب به انقلاب اسلامی ایجاد شده بود اما رهبری سیاست شجاعانه ای را اتخاذ کردند و سیاست آمریکایی‌ها برای در اختیار قرار دادن سرزمین در اختیار گروه‌های تروریستی را شکست دادند؛ آنهایی که سوریه رفته‌اند می‌دانند که آنجا تمام شده بود اما حمایت ایران از دولت های قانونی نظیر سوری موجب شکست توطئه‌های دشمنان و ایجاد محور مقاومت شد.

وی ادامه داد: امروز دشمنان از تهدید نظامی نا امید شده‌اند و از سر استیصال فشار می‌آورند که چرا شما موشک دارید. ما به خوبی می‌دانیم که لحظه‌ای نمی‌توان از افزایش توان دفاعی غافل شد. ان‌شاالله در دیگر حوزه ها هم مانند حوزه دفاعی با استفاده از اندیشه های رهبر معظم انقلاب به پیشرفت و بازدارندگی برسیم.

وزیر دفاع در پایان با بیان اینکه شعار ما در وزارت دفاع «ما می‌توانیم» است خاطرنشان کرد: برخی بعد از رونمایی از جنگنده کوثر می گفتند چگونه در ساخت جنگنده به این جایگاه رسیده‌ایم؟ من به آنها می‌گویم بخش دفاعی، اندیشه های رهبر انقلاب را سرلوحه کار خود قرار داده و نگاهی به بیرون ندارد.


نام:
ایمیل:
* نظر: