اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
به روز شده در: ۰۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹
کد خبر: ۱۱۳۰۳
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۸ آذر ۱۳۹۷ - 09 December 2018
وزیر بهداشت در مراسم تجلیل از تلاش‌های ماندگار دکتر ایرج فاضل:
وزیر بهداشت با بیان اینکه دکتر فاضل یکی از فرزندان شایسته ایران زمین است،گفت:دکترفاضل مانندانسان های بامرام، از گوهرهای کمیاب است که موفق شده در مرتبه ای بالاتر از اخلاق و فارغ از گرایش های فکری و سیاسی، به کشور، به دین و مردم خدمت کند و امیدوارم تندرست و همواره عزیز باشند و افتخار می کنم که ارادتمند یک انسان با مرام هستم

دکتر فاضل از فرزندان شایسته ایران زمین است

به گزارش عصرپرس به نقل از وبدا، دکتر سیدحسن هاشمی در مراسم تجلیل از چهار دهه تلاش ماندگار استاد دکتر ایرج فاضل در حوزه سلامت و ارتقای دانش پزشکی، اظهار داشت: دکتر فاضل یکی از فرزندان شایسته ایران زمین است؛ ایشان ضمن اینکه دانشمند و جراحی برجسته، بنیانگذار رشته عروق و پیوند اعضا در کشور و موسس انجمن علمی پیوند اعضا و مجمع انجمنهای علمی در ایران است، ۲ رهبر انقلاب و ۳ رییس جمهور را جراحی کرده، شاگردان بسیاری را نیز تقدیم کشور و ملت کرده است و سابقه مسئولیت وزارت علوم و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را در کارنامه خود دارد. اما من ایشان را نه فقط به خاطر این شایستگیها بلکه به دلیل یک ویژگی خاص که در ادامه به آن اشاره خواهم کرد؛ و آن را کمتر نزد همترازان ایشان یافتهام، بسیار دوست دارم و احترام میکنم.

وی افزود: در مورد شخصیت دکتر فاضل اگر بگویم ایشان فردی انقلابی است، به تعبیر امروز که همه خودشان را انقلابی میدانند، باید بگویم خیر، ایشان از جنس انقلابیهای امروز نیست. اگر بگویم او یک مسلمان است، توصیف ناقصی است؛ چون خیلیها به ظاهر مسلمان هستند ولی بویی از اسلام و آموزههای ناب کتاب خداوند و رسولا... نبردهاند. پیامبر عظیم‌الشأن ما برای ارتقاء مکارم اخلاقی مبعوث شد؛ ولی امروز بهنام اسلام، زشتترین جنایات بشری رخ میدهد و بهنام خدایی که همواره بخشنده و مهربان است، بالاترین ظلمها و حقکشی‌ها و تحریفها صورت میگیرد. پس اطلاق اینکه ایشان صرفا یک جراح مسلمان است، حق مطلب را ادا نمیکند. من میگویم، استاد فاضل یک انسان وارسته، نیککردار و شایسته است.

معتقدم اگر انسان وارسته باشی، انقلابی و مسلمان نیز هستی

وزیر بهداشت تصریح کرد: معتقدم اگر انسان وارسته باشی، انقلابی و مسلمان نیز هستی؛ اما عکس این امکان ندارد؛ یعنی کسی که ابتداییترین حقوق انسان‏ها را محترم نمی‏شمارد، نه مسلمان است و نه انقلابی.

وزیر بهداشت اضافه کرد: دکتر فاضل، انسانی است با مرام، مرام و منشی که نشان داد ایشان یک چهره دارد و آن‌هم ذاتی و خدادادی است؛ چهره‏ای انسانی که سبب شده ایشان با خودش و جامعه نفاق نداشته باشد و همرنگ هر جماعتی هم نشود.

باید اعتراف کنم که هیچ وقت به اندازه امروز در کشور، شاهد دروغ و نفاق نبوده ام

هاشمی گفت: من هم قبل و هم 40 سال بعد از انقلاب را تجربه کردهام؛ متاسفانه باید اعتراف کنم که هیچ وقت به اندازه امروز در کشور، شاهد دروغ و نفاق نبوده ام و این برای ما مسلمانان و افرادی که در جمهوری اسلامی ایران زندگی می کنیم، پسندیده نیست. تاسف افزونتر این که سیستم، گول این جماعت چاپلوس و ریاکار را بیشتر میخورد و اینگونه برداشت میشود که این قبیل افراد مورد پسندتر هستند.

هاشمی تاکید کرد: دکتر فاضل مانند انسان های بامرام، از گوهرهای کمیاب است که موفق شده در مرتبه ای بالاتر از اخلاق و فارغ از گرایش های فکری و سیاسی، به کشور، به دین و مردم خدمت کند و امیدوارم تندرست و همواره عزیز باشند و افتخار می کنم که ارادتمند یک انسان با مرام هستم و میتوانم از عمق جان به او اعتماد کنم.

وزیر بهداشت با قرائت دلنوشته ای که چندی قبل در وصف یکی از دوستان شهیدش تحت عنوان «انسانهای با مرام» در اینستاگرام نوشته بود آن را به دکتر فاضل تقدیم کرد.

 متن این دلنوشته که دکتر هاشمی در این جلسه آن را قرائت کرد به شرح ذیل است:

از مرامنامه اصناف و گروه ها تا قانون اساسی که میثاق ملی ملت هاست؛ «اخلاق»، رکنی برتر و موثرتر از «قانون» است. چنانکه جامعه اخلاق گرا، قانونمند هم خواهد بود و هر جامعه قانونمندی، الزاما اخلاقی نیست. در تمام ادیان آسمانی هم، توجه به رعایت اخلاق در مناسبات انسانی مورد تاکید قرار گرفته، تا آن جا که حضرت محمد مصطفی (ص) هدف اصلی بعثت خود را گسترش مکارم اخلاق (و نه تنها خود اخلاق) بیان می‌فرمایند. اگر می‌خواهیم رشته‌های محبت و دوستی در جامعه استحکام یابد؛ اختلافات کم رنگ و نوعدوستی پر رنگ شود؛ راهی جز نیک اندیشی نداریم؛ من، تو و همه ما، صداقت در رفتار، ملایمت در برخورد با دیگران، تواضع و فروتنی، پرهیز از خود برتر بینی و تحقیر دیگران، بخشی مهمی از راه نیک اندیشی است. یادمان نرود روزی و روزگاری در این دیار، رفاقت معنای حرمت و شرافت داشت. اگر کسی قسم یاد می‌کرد، بدون هیچ قید و شرطی پذیرفته می‌شد؛ مردم با مرام‌شان سنجیده می‌شدند و حرف ها و عمل‌ ها یکی بود. اما حالا نه می‌توان با خیالی آسوده به قول‌ها، دل خوش کرد و نه بر ظاهر افراد اعتماد، گویی از بد روزگار، خشکسالی نه فقط رودها را خشک و زمین را عطشان کرده، که به مرام و مروت برخی از ما هم زده است.

امروز داشتن مرام و منش انسانی، مهمترین گمشده وجود و هویت جمعی ما است که اگر بازش یابیم، گره از مشکلات ریز و درشتمان به سرعت گشوده خواهد شد.

به امید آن روز.

در پایان یک بار دیگر عرض میکنم به این دلیل که این استاد عزیز، پزشک و رفیقی بامرام است، بسیار دوستش دارم.

 

 


نام:
ایمیل:
* نظر: